zlín
napsal(a):
Chci stavit venkovní voliéru z hliníkového profilu 20-20-1-5 s plastovyma spojkama délka profilu 2m rozměr volíery 4:4m chtěl bych vědět jestli bude voliéra stabilní aniž bych profily řezal na 1metr délky nebo je nechal dvoumetrové díky za radu.
Samozřejmě jsem myslel, že pokud budete natahovat pletivo svařované, které má 101 cm, jak správně píše pán, tak je nutné rám 2x2 metry rozdělit příčkou, aby se dalo pletivo k něčemu chytit. Jinak mám voliéry z těchto profilů a udrží i střechu plnou sněhu. Jinak foto voliér máte v diskusi mnoho. Tak se stačí podívat a získat inspiraci. Ať se daří.
Dobry den,
existuji specilani spojky na pletivo svarovane, takze i procha 2 x 2 metry neni problem. V prerove je prodava tusim p. Barvik. Je nutno k nim poridit specialni kleste.
Jinak rozmr co uvadite nebude mit pochozi strechu, tedy za prepokladu ze rozmer ktery uvadite je pudorys.
S pozdravem smidla.eu.
Přeji hezky den a děkuji za příspěvek. Asi jsem to popsal špatně tedy znovu.Mám v plánu koupit zahradní domek 3+3m kde bude zimoviště.Chci chovat australské papoušky- horské, neofemy, kakariky.Vylet bude 3+4m a2m vyška.Jedno pole bude 2+1m.Material al profil 20+20+1,5 a plastové spojky.Střecha na vyletu bude do poloviny dutinkovy polykarbonát.Jde mi o to jestli musím dávat do polí příčky.Bylo by to hezčí bez nich.Pletivo bude pozink oko 13+13 pruměr 0-8 nebo 1-1 ještě nevím které poradte prosím Děkuji za odpověd.
zlín
napsal(a):
Přeji hezky den a děkuji za příspěvek. Asi jsem to popsal špatně tedy znovu.Mám v plánu koupit zahradní domek 3+3m kde bude zimoviště.Chci chovat australské papoušky- horské, neofemy, kakariky.Vylet bude 3+4m a2m vyška.Jedno pole bude 2+1m.Material al profil 20+20+1,5 a plastové spojky.Střecha na vyletu bude do poloviny dutinkovy polykarbonát.Jde mi o to jestli musím dávat do polí příčky.Bylo by to hezčí bez nich.Pletivo bude pozink oko 13+13 pruměr 0-8 nebo 1-1 ještě nevím které poradte prosím Děkuji za odpověd.
Když bude jedno pole 2x1m, tak příčky dávat nemusíte, mám to také tak. Pletivo bych volil určitě silnější, sám mám nejslabší drát 1,4 mm.