Rýžovník + holoubek + stříbrozobka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

papouch 123

16.4.2017 17:59
papouch 123

XXX.XXX.212.118

VOLIÉRA DÉLKA:170CM VÝŠKA:200CM ŠÍŘKA:120CM.1.1 RÝŽOVNÍK
1.1 HOLOUBEK DIAMANTOVÝ
1.1 STŘÍBROZOBKA ZPĚVNÁ
JEŠTĚ MĚ NAPADLO K NIM KOUPIT 2 SAMCE ZEBER NA OKRASU. A ZÁROVEŇ PROSÍM O POHLAVÍ RÝŽOVNÍKA ŠEDÉHO DNESKA JSEM HO KOUPIL K MÉMU SAMCI PODLE MĚ JE TO SAMICE ALE RADŠI SE JEŠTĚ POPTÁM. DĚKUJI.

papouch 123

17.4.2017 12:58
papouch 123

XXX.XXX.212.118

? Poradíte ?

17.4.2017 15:08
zbosace

XXX.XXX.29.35

Môže biť. Miesto zeber by som dal pár tyrkysovych alebo bourkov a na zem pár čínskych prepelic.

papouch 123

17.4.2017 16:20
papouch 123

XXX.XXX.212.118

zbosace napsal(a):
Môže biť. Miesto zeber by som dal pár tyrkysovych alebo bourkov a na zem pár čínskych prepelic.

Děkuji za informaci taky si myslím že tato kombinace bude fungovat na ty zebry se nejspíš vykašlu neofémy bych si pořídil později teď nemám v plánu je kupovat křepelky jsou samozřejmost mám kohoutka, a sháním slepičku trochu mi dělá starosti ten Rýžovník pořád je sleduju jestli jsou u sebe apod. však časem zjistím jestli se z toho vyklube samička nebo samec snad ta samička kdyby někdo poradil podle vzhledu pohlaví byl bych rád. Jinak ještě jednou děkuju Zbosace.

17.4.2017 16:48
zbosace

XXX.XXX.29.35

Na presnejšie určenie treba hlavu z profilu ale on je foteny z uhla a nedá sa posúdiť či je zobak nad úrovňou temena ani jeho šírka a ani lem oka nie je vidno. Pre budúcnosť, na určenie z ruky, foto z hora aby bolo vidieť postavenie nozder, šírku zobaka. Foto z profilu- výška zobaka, okruzie oka, celkový výraz hlavy. Ak máte protikus 100% určený, aj so spevom, určenie nemôže byť problém. Aj podľa správania istého jedinca.

papouch 123

17.4.2017 17:08
papouch 123

XXX.XXX.212.118

zbosace napsal(a):
Na presnejšie určenie treba hlavu z profilu ale on je foteny z uhla a nedá sa posúdiť či je zobak nad úrovňou temena ani jeho šírka a ani lem oka nie je vidno. Pre budúcnosť, na určenie z ruky, foto z hora aby bolo vidieť postavenie nozder, šírku zobaka. Foto z profilu- výška zobaka, okruzie oka, celkový výraz hlavy. Ak máte protikus 100% určený, aj so spevom, určenie nemôže byť problém. Aj podľa správania istého jedinca.

Pokusím se udělat lepší fotky zítra přidám foto ta nezbeda chvilku nepostojí.

papouch 123

18.4.2017 19:45
papouch 123

XXX.XXX.212.118

zbosace napsal(a):

Tady přikládám slibované fotky.

papouch 123

19.4.2017 17:17
papouch 123

XXX.XXX.212.118

?

19.4.2017 22:41
zbosace

XXX.XXX.49.164

Podľa tej fotky zhora by som sa priklonil k tomu že ste naozaj vybral samičku.

papouch 123

20.4.2017 16:11
papouch 123

XXX.XXX.212.118

zbosace napsal(a):
Podľa tej fotky zhora by som sa priklonil k tomu že ste naozaj vybral samičku.

Děkuji.

21.4.2017 14:22
Jeptiška

XXX.XXX.111.204

Samec ? Měl by zpívat.

21.4.2017 20:38
zbosace

XXX.XXX.43.164

Dúfam že zadavatel dá vedieť. Inak veľa napovie aj reč tela. Hlavne pri prvom kontakte vtákov. S tým spevom to je síce pravda, spieva iba samec. Bohužiaľ ja som som si ako novinku kúpil dva páry strieborných, označených farebnými kruzkami a vždy z dvojice spieval iba jeden a ten istý. Nakoniec to boli štyria samci. Domnele samice som vpustil medzi odchov a tam začali spievať a tancovať možno do piatichmminút po vypusteni. Ak by zadavatel vtákov odchytil a porovnal ich v ruke určite by sa mu pohlavie určovalo s väčšou istotou.

papouch 123

22.4.2017 20:02
papouch 123

XXX.XXX.212.118

zbosace napsal(a):
Dúfam že zadavatel dá vedieť. Inak veľa napovie aj reč tela. Hlavne pri prvom kontakte vtákov. S tým spevom to je síce pravda, spieva iba samec. Bohužiaľ ja som som si ako novinku kúpil dva páry strieborných, označených farebnými kruzkami a vždy z dvojice spieval iba jeden a ten istý. Nakoniec to boli štyria samci. Domnele samice som vpustil medzi odchov a tam začali spievať a tancovať možno do piatichmminút po vypusteni. Ak by zadavatel vtákov odchytil a porovnal ich v ruke určite by sa mu pohlavie určovalo s väčšou istotou.

Sameček je jistý je plavý to je výhoda protože samci mají vždy tmavší vrch hlavičky a krásně zpívá večer se někdy kouknu jestli vedle sebe sedí a je tomu tak uvidíme ale za mě to samička je ale zdá se mi že můj samec už nezpívá tak často jak před minulou partnerkou ta bohužel padla zatím je mám oba v kleci protože jsem se bál těch mrazíků až se oteplí tak je vypustím a budu je pozorně sledovat zda už se třeba budou dívat do budky apod.

papouch 123

22.4.2017 20:19
papouch 123

XXX.XXX.212.118

zbosace napsal(a):

Zde ještě fotky.

22.4.2017 20:59
zbosace

XXX.XXX.5.23

Podľa mňa je váš samec strieborný.

papouch 123

22.4.2017 21:10
papouch 123

XXX.XXX.212.118

zbosace napsal(a):
Podľa mňa je váš samec strieborný.

Ano to je potřebuji zjistit tu bílou zda je samice ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík