Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.4.2017 14:12
dusan4

XXX.XXX.37.18

Dobrý den, potřeboval bych poradit ve voliéře 2m/1m/1m mám tři páry andulek kdy dvě už hnízdí a třetí stále nic a před dvěma dny sem zjistil že se s jednou co hnízdí se poprala a vyštvala jí z budky kde měla dvě vejce a jednou jsem našel na dně voliéry tak sem ho vrátil do budky a tu zlobivou sem dal zvlášt a nechal sem tam lichého samce a dva páry co hnízdí a těd nevím jestli není chyba tam nechat ty dva páry a nebo tam dodat nový pár zdůvodu že dva páry je špatný na morálku jsem začátečník takže se teprve učím děkuji za rady.

19.4.2017 14:49
david1

XXX.XXX.54.248

dusan4 napsal(a):
Dobrý den, potřeboval bych poradit ve voliéře 2m/1m/1m mám tři páry andulek kdy dvě už hnízdí a třetí stále nic a před dvěma dny sem zjistil že se s jednou co hnízdí se poprala a vyštvala jí z budky kde měla dvě vejce a jednou jsem našel na dně voliéry tak sem ho vrátil do budky a tu zlobivou sem dal zvlášt a nechal sem tam lichého samce a dva páry co hnízdí a těd nevím jestli není chyba tam nechat ty dva páry a nebo tam dodat nový pár zdůvodu že dva páry je špatný na morálku jsem začátečník takže se teprve učím děkuji za rady.

Nejlepší by jste měl kdyby jste měl možnost ten třetí pár nechat zahnízdit samostatně jinak lichý samec nevadí někdy se stává že když hnízdici páry mají mladé pomáha je krmít chovu zdar.

19.4.2017 15:31
kareta

XXX.XXX.84.6

Jak máte umístěny budky? Máte je ve stejné výšce?

holan

19.4.2017 15:53
holan

XXX.XXX.144.116

dusan4 napsal(a):

Tak podle rozměrů volierky jsou 3.páry moc! ptáci nemají žádné soukromí, teritorium apak se nelze divit. Jinak 3.páry jsou vždy lepší nežli 2. U 2. nastává problém i v 3.metrové voliéře.

Přidejte reakci

Přidat smajlík