Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2017 08:40
tomas127

XXX.XXX.147.46

Zdravím, chci se zeptat, jestli je normální že andulka od příjezdu ke mě (jsou to 4 dny) skoro nic nevypila... Dávám ji vodu do napáječky a zároveň si fixem značím kolik tam dávám vody, ale vody vůbec neubývá... Samozřejmě ji každý den měním... Jinak jídlo si občas zobne (proso takový mix. ze zverimexu) občas já dám pampeliškový list ten ji docela chutná, ale třeba suchý rohlík ani jabko nechce...
Nevíte čím to může být?

24.4.2017 10:12
Kokr

XXX.XXX.85.112

tomas127 napsal(a):
Zdravím, chci se zeptat, jestli je normální že andulka od příjezdu ke mě (jsou to 4 dny) skoro nic nevypila... Dávám ji vodu do napáječky a zároveň si fixem značím kolik tam dávám vody, ale vody vůbec neubývá... Samozřejmě ji každý den měním... Jinak jídlo si občas zobne (proso takový mix. ze zverimexu) občas já dám pampeliškový list ten ji docela chutná, ale třeba suchý rohlík ani jabko nechce...
Nevíte čím to může být?

Ona pije, ale je to takové malé množství, že to v té napáječce nepoznáte. Z listu pampelišky taky získá tekutinu a pokud prospívá tak to neřešte. Dejte jí ještě misku s vodou na koupání.

24.4.2017 21:43
jarat

XXX.XXX.205.181

Tu misku s vodou jí tam určitě dejte, protože je možné, že z napáječky neumí pít.

25.4.2017 10:12
EvaNM

XXX.XXX.234.251

Dobrý den. Kdysi jsme také měli novou andulku, která neuměla pít z pítka. Dali jsme do vody v pítku (malá vanička, ze které pták pije, ne zásobník s vodou) snítku zeleného krmení. To si vzala a tak objevila vodu. Od té doby žádný problém s pitím. Miska s vodou nebo vanička je však také potřeba, aby se pták mohl vykoupat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík