Agrese amazonana modročelého

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2017 12:57
hrb

XXX.XXX.109.19

Dobrý den, chtel bych se zeptat chovatelů, kteří své papousky stěhují, jak to řeší s agresí samce, potřech dnech jsem musel samici odchytit jinak bych o ni přišel, díky za rady.

1.5.2017 13:37
kareta

XXX.XXX.84.6

Jak jste to myslel? Přestěhoval jste je do venkovní voliéry a samec ji nahání?

1.5.2017 21:03
hrb

XXX.XXX.109.19

Přesně tak, již vevnitř to sem tam zaskřípalo, ale v pohodě, ale ted jsem je dal ven, taky vnitřní a vekovní výlet, oba rozměry voliéry jsou cirka 2 délka,2 výška a metr šířka, vevnitř budka, ve sklepě na zimu měli 3 délka,2,4 výška a metr šířka, na zimu je schovávám, protože venku ve vnitřním záletu mrzne, nejsem schopen vytopit, no a tři dny samec v toku a samici tak pere, že jsem ji vrátil dovnitř, jinak bych oni přišel, a právě se ptám, protože jsem slyšel, že někteří chovatelé, taky větší ptáky stěhují, vím, že to není ideální, zkusím, pro to něco udělat, ale ted jsem řešil dát je z tepla brzo ven, tak přepeří a je po hnízdění, když jsem počkal až doted, tak uz byl samec vtoku a bylo zle, samice do nové budky nechtela a bylo, nevím vyměnit samici, samce, odebrat budku, ?

1.5.2017 21:11
kareta

XXX.XXX.84.6

Normálně samcovi zastřihněte jedno křídlo.Je to lepší než je oddělovat.Uvidíte jak ji bude za 2 dny podlézat.Dělak jsem to hlavně u penanantu senegalcu.

2.5.2017 20:39
dedokarol

XXX.XXX.231.145

Pridám sa aj ja.Namusíte tie letky ani zastrihovať, lebo dlho trvá zakiaľ dorastú.Stačí ich namydliť, brzdí ho to pri lietaní a samica je rýchlejšia.Keď ho "to" po čase prejde aj mydlo sa umyje a lieta v pohode.Ak máte nablízko holubára poradí vám, oni to používajú.

Přidejte reakci

Přidat smajlík