Mám tomu chápať tak, že jeden kus ary hyacintovej podľa tejto tabuľky zožere skoro 0,8 kg krmiva?
lumpicek

XXX.XXX.0.243
sevak
napsal(a):
Mám tomu chápať tak, že jeden kus ary hyacintovej podľa tejto tabuľky zožere skoro 0,8 kg krmiva?
A víte vůbec kolik jsou dvě desetiny kilogramu?
lumpicek

XXX.XXX.0.243
lumpicek
napsal(a):
A víte vůbec kolik jsou dvě desetiny kilogramu?
Škoda, že to zde nejde upravit, omlouvám se, ono to tak opravdu je, nějak jsem zazmatkoval a počítal jen 0,2 slunečnici.Stejně to je mnoho, hyacinty sice nemám, ale mám jiné velké ary a tolik nesežerou, někdo se v tom návodu upsal.
lumpicek

XXX.XXX.0.243
lumpicek
napsal(a):
Škoda, že to zde nejde upravit, omlouvám se, ono to tak opravdu je, nějak jsem zazmatkoval a počítal jen 0,2 slunečnici.Stejně to je mnoho, hyacinty sice nemám, ale mám jiné velké ary a tolik nesežerou, někdo se v tom návodu upsal.
Prostě je to nesmysl, ara váží okolo 1,5 kg a sežrala by denně polovinu své váhy v krmivu.Že to rozpeskujou to jo, někdy i více, záleží na jedinci, některé se nažerou a jdou z krmítka pryč, další se v krmivu hrabou a lítá po celém okolí, vždyť to znáte, vidím v profilu, že máte velké papoušky včetně arů.
sevak
napsal(a):
Ešte posielam vysvetlivky k tej tabuľke, možno sa to podarí niekomu rozlúštiť, ináč túto tabuľku zverejnil v časopise Papoušci p.Ladislav Žoha.
lumpicek

XXX.XXX.0.243
sevak
napsal(a):
Ešte posielam vysvetlivky k tej tabuľke, možno sa to podarí niekomu rozlúštiť, ináč túto tabuľku zverejnil v časopise Papoušci p.Ladislav Žoha.
Dobrý den, to co vidím na fotkách ve vašem profilu(nevídaná nádhera, voliéry, zahrada) je v rozporu se čtením pochybného komerčního časopisu papoušci a případné použití nemožného návodu u krmiva s popiskou nějakého pana Žohy.Asi to bude člověk, který nemá vlastní myšlení a něco někde opsal jako opička, takových jsou dneska haldy, ničemu nerozumějí a chtěli by pomníky.
Časopis som chytil do ruky náhodou v aute keď sme išli z burzy, kúpil si ho kamarát.Len tak náhodou, mi padol do oka titulok kŕmna dávka pre ary, tak som si to prefotil a doma budem premýšľať čo to za nezmysel.Máte pravdu, tie časopisy sú o ničom, len aby boli zaplnené článkami, pripomína mi to komerčné kŕmne zmesy pre ary, kopa nepoužiteľných zrnín, hlavne že je zarobené.