Mladé korely v budce plus další snuška

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2017 21:46
T.Kulda

XXX.XXX.214.26

Dobrý den, prosím o radu. Mám v budce dvě mláďata korel, mají 24 dní a rodiče se už střídají na nové snůšce třech vajíček. Je to běžné? Mám obavy aby dokrmili a vyvedli mladé. Mám nějak zasahovat? O mladé se zatím starají dobře, volátka mají plná. Někde jsem četl, že to může být přebytkem vaječné míchanice, ale to si nemyslim, dávám ji každý den, ale během pár hodin je pryč. Jedná se o loňský pár, jsou sami ve voliéře 3x2x1m. Děkuji vám předem za věcné odpovědi.

28.5.2017 21:51
Papoušek555

XXX.XXX.195.202

Mě většina párů pokaždé sedí na vejcích a mladé jsou ještě v budce.

28.5.2017 21:58
T.Kulda

XXX.XXX.214.26

Dekuji.

28.5.2017 22:35
Horák lutino

XXX.XXX.59.243

Mě se to samé stalo s Alexandry, měly dva mladé asi měsíc staré a samička nanesla další snůšku, ale mladí nebyli ještě opeření, měl jsem obavy že mladí vejce poškodí a tak jsem to na radu staršího a zkušeného chovatele riskl, mladé jsem opatrně vyndal a položil na zem do rohu, pak jsem se strachem sledoval co se bude dít.Druhý den ráno jsem pozoroval jak samec krmí mladé na zemi, na závěr musím říci že samec úspěšně odchoval mladé na zemi a druhá snůška byla taky úspěšně odchována, mám štěstí na super chovný pár, ale jak říkám, záleží na chovném páru, každý se chová jinak. #

29.5.2017 17:32
prazak

XXX.XXX.142.1

Mel sem kdysi takovy problém, ted davam uz nejaky ten rok vajecinu tak trikrat v tydnu, korely zadne nechcípou a nemotaji se mi tam další vajíčka, ty se mi motaj ve slipech.

Přidejte reakci

Přidat smajlík