Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2017 12:39
Werone

XXX.XXX.150.100

Dobry den.

Dostala som od priatela Kavku obecnu (Corvus monedula).
Mlada 4tyzdnove. Prave vyletene z hnuezda. Akurat sa uci sama papat.
N internete je malo clankov o chove tohoto vtaka. Vedeli by ste mi poradit nejake info k chovu?
Ako ju naucit na meno a aby za mnou chodila? Da sa s nou casom aj chodit von napr. na prechadzky s tym, ze by mi neuletela a drzala sa pri mne? Respektive, da sa naucit na traky? Byvam v meste v byte a chcem jej volnost vynahradit chodenim von. Ale bojim sa, ze by sa mi nevratila, alebo ignorovala moje volanie.

Dakujem za kazde jedno info ojladne tohoto vtaka. Nemam skusenosti s chovom krkavcovitych vtakov.

7.6.2017 12:48
vadovo

XXX.XXX.168.92

Werone napsal(a):
Dobry den.

Dostala som od priatela Kavku obecnu (Corvus monedula).
Mlada 4tyzdnove. Prave vyletene z hnuezda. Akurat sa uci sama papat.
N internete je malo clankov o chove tohoto vtaka. Vedeli by ste mi poradit nejake info k chovu?
Ako ju naucit na meno a aby za mnou chodila? Da sa s nou casom aj chodit von napr. na prechadzky s tym, ze by mi neuletela a drzala sa pri mne? Respektive, da sa naucit na traky? Byvam v meste v byte a chcem jej volnost vynahradit chodenim von. Ale bojim sa, ze by sa mi nevratila, alebo ignorovala moje volanie.

Dakujem za kazde jedno info ojladne tohoto vtaka. Nemam skusenosti s chovom krkavcovitych vtakov.

Http://strakadomaci.cz/.

7.6.2017 13:16
lupus4

XXX.XXX.234.17

Http://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/clanky/r/detail/7457/ochoceni-krkavcoviti-kavka-straka-ci-sojka-jako-spolecnik-cloveka/

https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/clanky/r/detail/7490/ochoceni-krkavcoviti-potrava-prostredi-a-pece/

https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/clanky/r/detail/7524/ochoceni-krkavcoviti-ochoceni-pece-o-mlade-opatreni-a-legislativa/

hlavně nezapomeňte na "legislativu"

"Byvam v meste v byte a chcem jej volnost vynahradit chodenim von. Ale bojim sa, ze by sa mi nevratila, alebo ignorovala moje volanie. "
je jen otázkou času, než vás někdo udá (pokud nemáte patřičné doklady)

jinak asi zde každý "ptáčník" měl za min. režimu jako kluk ochočenou kavku či straku

jsou to super inteligentní chovanci (naučit na jméno je to nejmenší)
za mne jediná "vada" velmi častá a řídká stolice - prostě při chovu na volno vše řádně po...

7.6.2017 13:33
Werone

XXX.XXX.150.100

Dobry den. Ano o legislative viem. Len nviem, ci sa to vztahuje aj na SR kedze clanky sa tykaju CR..

7.6.2017 13:49
Arisko

XXX.XXX.132.63

Werone napsal(a):
Dobry den. Ano o legislative viem. Len nviem, ci sa to vztahuje aj na SR kedze clanky sa tykaju CR..

Platí to aj pre SR a je dôležité mať vtáka z odchovu. Nie z prírody.

7.6.2017 13:52
lupus4

XXX.XXX.234.17

Werone napsal(a):

Tož co si to najít už sama - jak je to v SR
Ps. když jste už dost velká na přítele, tož strejda googl vám určitě neublíží

7.6.2017 14:04
Werone

XXX.XXX.150.100

lupus4 napsal(a):
Tož co si to najít už sama - jak je to v SR
Ps. když jste už dost velká na přítele, tož strejda googl vám určitě neublíží

Wow, ale nehovorte. Dakujem za clanky, tie som si nasla aj sama, ale nikde nevidim navod na to ako ho priamo naucit na meno a ako to je s vychadzami max hodinu denne a nie chov na volno. Nie som handicapovana aby som si nevedela nieco najst. Ale precosa nespytat aj tu. Radsej sa spytam ako pako priamo ludi, co s tym skusenosti maju, nez spravit nejaku chybu a zaplatit za to. Tolko k vasej ironii. Pokial vas ale otravuje podavanie informaci a smerujete ma na google. Dakujem nemusite odpovedat. To mi dopne aj samej

7.6.2017 14:20
kareta

XXX.XXX.84.6

To měl komu ten přítel tu kavku dát. Chudák kavka.

aj

7.6.2017 14:21
aj

XXX.XXX.45.30

Ja tiež nechápem takých rypákov čo sa tu odvolávajú na google, že čo si blbý to si nevieš nájsť?-Takýchto by som nakopal. Preboha veď sme na diskusii, kde sa ludia pýtajú a tí čo vedia a chcú tak poradia. načo sem vy rypáci chodíte. Ja osobne by som vám poradil, ale nemám skúsenosti, ale za to sa nesnažím nikoho uraziť a ani zosmiešniť. nech sa vám s tým krásavcom darí.

7.6.2017 14:31
lupus4

XXX.XXX.234.17

Lituju svého času co jsem vám věnoval - už se to nestane, nebojte

PS. to "aj" no ty jsi toho fakt poradil, ty budeš evidentně KDPO

veď sme na diskusii

jo a ne v poradně (význam slov si vygoogli, blbečku).

7.6.2017 14:38
Werone

XXX.XXX.150.100

Dobre dakujem za pomoc ludia. Prajem pekny zvysok dna. :).

aj

7.6.2017 21:51
aj

XXX.XXX.42.9

lupus4 napsal(a):
Lituju svého času co jsem vám věnoval - už se to nestane, nebojte

PS. to "aj" no ty jsi toho fakt poradil, ty budeš evidentně KDPO

veď sme na diskusii

jo a ne v poradně (význam slov si vygoogli, blbečku).

Debilko neviem kedy sme si potykali, ale radšej ako sa do nikoho navazat môžete spraviť niečo pre ostatných a nesmradit tu. A diskutovať môžete aj s nejakou slecnou na horúcej na horuceh linke-evidentne na viac nemáte. A číslo si vygooglite. JBMNT F... Y..

Přidejte reakci

Přidat smajlík