Koupila jsem samičku - bílou, má našedlé prsa, ve zveráči. Netuším, jak je stará, ale podle nohou a očí je dospělá. Duhovku má jako dospělá andulka, nohy našedlé - mladé andulky mají růžové? Neumí jíst z krmítka, které se kupuje s klecí, dva dny nežrala, dala jsem jí závěsné krmítka - proso a vodu a nažrala se. Zavěsila jsem jí do klece senegal. proso, ale ona ho ignoruje, i když nusela být už hladová. Znamená to, že ho nezná? Nebo je fakt - prodavačka tvrdila, že je to mládě. U barevných andulek poznám mládě, ale u této bílé si nejsem jistá. není moc plachá, nechá si sáhnout do klece - vyměnit krmení, vodu. Ruky se ale bojí.Jak jí ochočit, když si senegalu nevšimne?
Ano, mladata maji nozky do ruzova. Zalezi na barve, koukala jsem na fotky svých albin, ze i dospela samice mela ruzove nožky jen s malym nadechem do seda. Ostatni barvy klasicky sede nozky v dospelosti.
Zvyk na misky je ruzny, obvykle jim to trva nez se naučí nekam tu hlavu strcit. Doporucuji davat jidlo dal do obojiho, mela by se casem naucit.
Ted spis zalezi, zda se uplne ochocit necha. Ja bych pra ve pro jistotu veku vzdy na mazla kupovala andulku od chovatele.idealne takoveho, ktery mezi papousky chodi a mladata uz uci na ruku v budce. Par let jsem sama aktivne chovala a novi majitele byli nadseni, jak snadno slo andulcata ochocit, kdyz byla odmala na ten kontakt zvykla.
Zkusila bych vzít do ruky jinou mnamku - piskot, jablko, apod. a vytrvat.