Dobry den.chovam Patagonce jiz 14 let. Pokud mate dostatecne velkou budku coz je aspon s 50x h 50 xv 30 a vice, tak z me skusenosti zahnizdi vklidu v jedne budce i s mladaty.oni je odsunou od vajec aby samicemela prostor na zahrivani ale krmit budou dal.Spis teda samec.Toto same se odehralo i u mne.Do dvou mesicu me postupne vyletli 2 hnizda 3 a 4 mlade.Patagonci jsou silene staroslivy rodice aspon teda ti moji.Preji at se vam dari.chovu zdar.
To jsem vůbec netušil že hnízdí i dvakrát (no budku mám cca V 35 x Š 35 x D 70 ) a starají se o mladé opravdu ukázkově jsou čtyřletí a mladé mají poprvé snesli 3 vejce a jsou tři mladé vždy vzorně nakrmené a krásně pribejvají mám z nich opravdu radost tak bych nerad něco pokazil.
Martys
napsal(a):
To jsem vůbec netušil že hnízdí i dvakrát (no budku mám cca V 35 x Š 35 x D 70 ) a starají se o mladé opravdu ukázkově jsou čtyřletí a mladé mají poprvé snesli 3 vejce a jsou tři mladé vždy vzorně nakrmené a krásně pribejvají mám z nich opravdu radost tak bych nerad něco pokazil.
Mluvila jsem jednou z pracovníkem ZOO Hluboká a říkal, že jednou zahnízdili dokonce i 3 x v roce.