Erik557

XXX.XXX.252.37
Zdravím sháním recenzi na chovatele z Pardubic nabízí dravé ptáky a exoty. mail má paolejník.
Zaujala mě výměna Dřemlíka za Sovu pálenou ale nechci naletět tak sháním recenze. V jakém stavu má dravce, jestli jsou zdraví v jaké jsou kondici atd... Popřípadě pište i ti co jste s tímto chovatelem měli problém nebo negativní zkušenost moc děkuji pokud někdo nechce veřejně meil na mě: Secretariat557@seznam.cz.
Erik557

XXX.XXX.252.37
maxa
napsal(a):
To jsou témata !Tak se tam zajedu podívat.Nedovedu si představit schénět recenze na každého koupeného papouška.To je pěkná hovadina.
Pokud se vás to netýká nevyjadřujte se. a nejedná se o papoušky ani na recenze na ptáky samotné ale o recenzi příma na chovatele a to je sakra velký rozdíl!
Erik557

XXX.XXX.252.37
kareta
napsal(a):
Dostal jsi normální odpověd. Nevím proč tady prudíš ?J být tím chovatelem co si jej zjištuješ tak ti s prominutím rozbiju hubu. Budeš nákej magor.
A jako co prostě chci vědět od koho si zvíře beru stačí? A v téhle době co se divíte? Jako že dám 10 tisíc za dravce který bude třeba nemocný? Mám právo na to se zeptat kdo má jakou zkušenost s panem chovatelem stejně jako bych se mohla zeptat na vás. Barák taky koupíte aniž by jste si prověřili zda na něm není břemeno nebo majitel není dlužník?! To samé platí u zvířat a co se čílíte. Pokud nemáte zkušenost tak držte zobáky a nevyjadřujte se!
Nicméně od tohoto chovatele fakt nikdy nekoupím ani brk a též mu ani brk neprodám. Po tom co jsem se dozvěděl. Nevím jak Exoti ale Dravce prostě ne!
Erik557

XXX.XXX.252.37
Na obchody na internetu taky máte recenze a píšou je lidi!
aranobilis

XXX.XXX.242.254
hzp
napsal(a):
Copak Olejník z Pardubic, ten je v pohodě, ale tenhle Erik557, to je k.o.k.o.t.
Jak se ti to líbí, Eriku? Recenze pro změnu na tebe?
Mám pocit, že kokoterik založil téma jen proto, aby mohl někoho pošpinit.Tebe eriku je potřeba nakopat do...
Erik557
napsal(a):
A jako co prostě chci vědět od koho si zvíře beru stačí? A v téhle době co se divíte? Jako že dám 10 tisíc za dravce který bude třeba nemocný? Mám právo na to se zeptat kdo má jakou zkušenost s panem chovatelem stejně jako bych se mohla zeptat na vás. Barák taky koupíte aniž by jste si prověřili zda na něm není břemeno nebo majitel není dlužník?! To samé platí u zvířat a co se čílíte. Pokud nemáte zkušenost tak držte zobáky a nevyjadřujte se!
Nicméně od tohoto chovatele fakt nikdy nekoupím ani brk a též mu ani brk neprodám. Po tom co jsem se dozvěděl. Nevím jak Exoti ale Dravce prostě ne!
Evidentně jste sem přišel/la se záměrem poškodit dotyčného.Vy který/rá výše píšete jako muž o pár vět zase jako žena. Jo to stačí...
Erik557
napsal(a):
Zdravím sháním recenzi na chovatele z Pardubic nabízí dravé ptáky a exoty. mail má paolejník.
Zaujala mě výměna Dřemlíka za Sovu pálenou ale nechci naletět tak sháním recenze. V jakém stavu má dravce, jestli jsou zdraví v jaké jsou kondici atd... Popřípadě pište i ti co jste s tímto chovatelem měli problém nebo negativní zkušenost moc děkuji pokud někdo nechce veřejně meil na mě: Secretariat557@seznam.cz.
Vy máte prostě smůlu na lidi, že ano, vždycky narazíte na někoho, kdo Vás podvedl nebo okradl, ale spíš bych řekla, že jen tak trolíte - hlavně že lidé přispívají, že...
https://www.ifauna.cz/drobni-savci/forum/r/detail/721279/strakova-krade-chovatelka-morcat-z-prahy
http://teddyandromeda.webnode.cz/diskuze/
Trola je lépe přestat krmit
Erik557

XXX.XXX.252.37
Jestli berete Já jako označení ženského rodu tak super. Pouze jsem se zeptal problém? Neberu nic od neznámích prostě mě chovatel zajímal. Prověřuji si od koho kupuji i komu prodávám. V tom přeci není nic trestného nebo ano?
Erik557
napsal(a):
Jestli berete Já jako označení ženského rodu tak super. Pouze jsem se zeptal problém? Neberu nic od neznámích prostě mě chovatel zajímal. Prověřuji si od koho kupuji i komu prodávám. V tom přeci není nic trestného nebo ano?
To né ale když v jednom slintu napíšete cituji "...s panem chovatelem stejně jako bych se mohla zeptat na vás" a o několik vět níže "Po tom co jsem se dozvěděl." je jasné že máte tzv plovoucí pohlaví že
jste vážně nemocný člověk takže se tu nezdržujte a upalujte k odborníkovi.
Erik557

XXX.XXX.252.37
Věta měla znít takto:
Mám právo na to se zeptat kdo má jakou zkušenost s panem chovatelem stejně jako bych se mohl pozeptat a zeptat na vás
Omlouvám se psal jsem na mobilu tak jsem si nevšiml že mi tam vypadlo slovo a mezera. Dotykový displej malé ikonky pro dotyk na písmenka. Musím se s ním lépe ještě zžít je nový. Hold si občas dělá co chce a kdo na dotykovém telefonu píše jistě ví že nejsem jediný kdy mu někde vypadlo slovo písmeno mezera háčky čárky.
Sttewe

XXX.XXX.190.255
Největší magor jses ty. Tvoje příspěvky jsou fakt kvalita.