Cena mutací hýlů mexických

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2017 09:44
bathory

XXX.XXX.119.32

Nemáte někdo představu jak se pohybují ceny mutací u hýlu mexických? Ať hledám, jak hledám nemůžu nic najít Vylíhli se mi nějací mutační ptáci a vůbec netuším za kolik je nabízet

23.7.2017 10:30
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Neexistuje žádný cením ptáků. Záleží jakou si udáte cenu a jestli je někdo ochoten vám ji dát. Když jeden rok koupíte ptáky, tak další rok ceny mohou klesnout na polovic a nic s tím nenaděláte. Nasaďte si cenu a když neprodáte, tak vždycky přece můžete slevit. Pokud je pták v dobré kondici tak se určitě prodá. Já jsem např. prodal na Kroměřížské burzy loňského královského za 2500 před týdnem a letošní budou stát stejně. Jsou i lacinější, ale já vím, že prodávám dobré ptáky s naučeným chováním od starých a nedělají mi ve světě ostudu.

23.7.2017 10:36
janos

XXX.XXX.98.202

corvuscorax napsal(a):
Neexistuje žádný cením ptáků. Záleží jakou si udáte cenu a jestli je někdo ochoten vám ji dát. Když jeden rok koupíte ptáky, tak další rok ceny mohou klesnout na polovic a nic s tím nenaděláte. Nasaďte si cenu a když neprodáte, tak vždycky přece můžete slevit. Pokud je pták v dobré kondici tak se určitě prodá. Já jsem např. prodal na Kroměřížské burzy loňského královského za 2500 před týdnem a letošní budou stát stejně. Jsou i lacinější, ale já vím, že prodávám dobré ptáky s naučeným chováním od starých a nedělají mi ve světě ostudu.

Ja predávám prirodné za 5-eur.mutace 20-25 eur.

23.7.2017 11:07
bathory

XXX.XXX.119.32

janos napsal(a):

Děkuji, potřebovala jsem zhruba cenu ze které zhruba vycházet

23.7.2017 14:17
abogado

XXX.XXX.37.164

janos napsal(a):

Bolo by dobre uviesť aj o ake mutácie sa jedná, lebo je rozdiel predávať mutácie phaeo, isabela po 20-25 EUR a je rozdiel v cene opal a paste.
Ja napríklad chovám tieto mutácie a tam je cena niekde úplne inde.
Nie je mutácia ako mutácia a preto sa cena odvíja aj od toho o akú mutáciu sa jedná.

23.7.2017 16:22
janos

XXX.XXX.98.202

abogado napsal(a):
Bolo by dobre uviesť aj o ake mutácie sa jedná, lebo je rozdiel predávať mutácie phaeo, isabela po 20-25 EUR a je rozdiel v cene opal a paste.
Nie je mutácia ako mutácia a preto sa cena odvíja aj od toho o akú mutáciu sa jedná.

Je tam malé vydiťelé rozdel vo farbe.a hyle mex.dosť špaťne sa predává ked pítáťe vyac každy cuvne a kupy kaná ra vykup nebere a chovaťelja posledné dobe máju záuje len o tie čo može predať.

23.7.2017 18:33
abogado

XXX.XXX.3.13

janos napsal(a):
Je tam malé vydiťelé rozdel vo farbe.a hyle mex.dosť špaťne sa predává ked pítáťe vyac každy cuvne a kupy kaná ra vykup nebere a chovaťelja posledné dobe máju záuje len o tie čo može predať.

Rozdiel medzi phaeo a isabela je malu ale podstatny, opal je vyditelne iny ako ostatne mutacie, pastel je zasa ovela svetlejsi, hneda ke skoro ako prirodny.

23.7.2017 18:35
abogado

XXX.XXX.3.13

Co sa tyka predaja tak vela chobayelob sa ich boji hoci sa chovaju lepsie ako kanare a predaj v zahranici nie je problem co sa tyka mutacii.

23.7.2017 20:25
bathory

XXX.XXX.119.32

abogado napsal(a):

Takhle světlé ptáky nemám, ale podařilo se mi odchovat jednoho, který je hodně světlý, ale okraje letek má světlé hnědé, někdy se ho pokusím vyfotit, zatím je mladý a nedobarvený, takže plánuju, že si ho nechám, ale kdybych se později rozhodla třeba pro prodej tak ať vím. Ony ani ty mutace nejdou moc dobře najít, moc se mi to dle toho, co jsem zatím našla nedaří identifikovat , což je škoda...

Přidejte reakci

Přidat smajlík