Klecová stěna s osvětlením

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.8.2017 21:44
ayman

XXX.XXX.247.110

Dobrý den. Měl by někdo typ na výrobce klecových stěn i s osvětlením? Může být i zahraniční výrobce. Děkuji.

12.8.2017 10:42
ayman

XXX.XXX.247.110

Žádný typ?

rotor14

13.8.2017 07:51
rotor14

XXX.XXX.144.116

ayman napsal(a):
Dobrý den. Měl by někdo typ na výrobce klecových stěn i s osvětlením? Může být i zahraniční výrobce. Děkuji.

Co třeba využít Led pásky?

13.8.2017 12:08
kakarik3

XXX.XXX.137.170

Nepíšete co konkrétně chcete. Jestli osvětlení, nebo celý komplet.

13.8.2017 14:10
ayman

XXX.XXX.247.110

Rád bych celý komplet.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.8.2017 14:12

kakarik3 napsal(a):
Nepíšete co konkrétně chcete. Jestli osvětlení, nebo celý komplet.

Otázka mimo téma... v těch klecích chováte neofemy? případně jaké jsou rozměry kleci?

13.8.2017 15:17
kakarik3

XXX.XXX.137.170

Dobrý den,
ano měl jsem to postaveno pro neofény a kakariky. Potom jsem tam dal jen chovné kakariky a nakonec teď to mám prázdné, takže po roku užívání je teď klec prázdná.
Jinak v sestavě jsou 2 rozměry. Chovné o rozměru (šxvxh) 800x640x500, potom jsou 2ks o rozměru 800x430x500 a poslední 4 na hoře je na proletavání o rozměru 800x640x500. Je to uděláno i tak, že místo 8 klecí můžou být jen 4 klece.Prostředek se dá otevřít.
Klece jsou osvětlené Led pásky na připojení na stmívač. Komplet byl používán rok. Nyní je na prodej. Info na emailu : papouscismehlik@seznam.cz.

13.8.2017 15:35
Tedysek

XXX.XXX.54.53

Jestli do toho mohu vstoupit, tak z mé zkušenosti, takovou stěnu jsme měli v prodejně a ptákům se tam Teda moc nelíbilo. Jeden papouch z té žárovky na jedno oko malém oslepl, prostor nic moc a pokaždé když tam strčil člověk ruku, bylo to o infarkt papouška. Nevím jaký v tom byl rozdíl pro ně oproti normální kleci. Ale v normální kleci se chovali daleko klidněji.

13.8.2017 15:47
kakarik3

XXX.XXX.137.170

Pro Tedýska " Nevím jaký v tom byl rozdíl pro ně oproti normální kleci." to si musíte říct sám pro sebe. Každý má jiný názor a taky jiné podmínky na chování.

zoo22

13.8.2017 15:52
zoo22

XXX.XXX.144.116

Tady je vidět co za odborníky pracuje v oboru se zvířaty. Plete si žárovku s led páskem, jak potom muže v něčem co se týká samotného zvířete poradit? Jediný duvod, proč se tam čemukoliv nelíbilo je samotný přístup obsluhy, krmení, stres...

13.8.2017 15:57
Tedysek

XXX.XXX.54.53

zoo22 napsal(a):
Tady je vidět co za odborníky pracuje v oboru se zvířaty. Plete si žárovku s led páskem, jak potom muže v něčem co se týká samotného zvířete poradit? Jediný duvod, proč se tam čemukoliv nelíbilo je samotný přístup obsluhy, krmení, stres...

Žárovka, zarivka, led pásek - jedno mají společné - zdroj světla. Navíc je blízko a papouch na něj stále jedním nebo druhým okem kouká. Krom toho zkoušet někoho z Elektra a udělat z toho "známku" z biologie. Wow. Nicméně pro tvou radost tam už hodně dlouho nedělám.
A pokud máš v takové ubikaci třeba zebru, tam se chová vyplasene a pak ji dáš do klece se stejným žrádlem, obsluhou, prostředím a bez té zarivky/led pásky a zebra je v pohodě? Divný, ale na to světlo to nesvalujme. To za to nemůže přece.

13.8.2017 15:59
Tedysek

XXX.XXX.54.53

kakarik3 napsal(a):
Pro Tedýska " Nevím jaký v tom byl rozdíl pro ně oproti normální kleci." to si musíte říct sám pro sebe. Každý má jiný názor a taky jiné podmínky na chování.

Já vám to přece neberu. Chovejte v čem chcete. Jen jsem přidala vlastní zkušenost. Já bych to světlo dala prostě ven a dál. :).

zoo22

13.8.2017 16:10
zoo22

XXX.XXX.144.116

Tedysek napsal(a):
Žárovka, zarivka, led pásek - jedno mají společné - zdroj světla. Navíc je blízko a papouch na něj stále jedním nebo druhým okem kouká. Krom toho zkoušet někoho z Elektra a udělat z toho "známku" z biologie. Wow. Nicméně pro tvou radost tam už hodně dlouho nedělám.
A pokud máš v takové ubikaci třeba zebru, tam se chová vyplasene a pak ji dáš do klece se stejným žrádlem, obsluhou, prostředím a bez té zarivky/led pásky a zebra je v pohodě? Divný, ale na to světlo to nesvalujme. To za to nemůže přece.

Tak zaprvé si netykáme že? Za druhé jedním, nebo druhým okem? jak vám tam papouch seděl? A to že tam, už neděláte je jedno velké plus, pro obsazenstvo i zákazníky.

13.8.2017 16:13
Tedysek

XXX.XXX.54.53

To je vtipné. Neznáš mě a soudis něco o mě. smajlík) vadí ti názor jiných a jen ty můžeš vybírat zaměstnance do všech firem. Takže řediteli zeměkoule, na jakou práci se tedy hodim? :).

13.8.2017 16:18

kakarik3 napsal(a):
Dobrý den,
ano měl jsem to postaveno pro neofény a kakariky. Potom jsem tam dal jen chovné kakariky a nakonec teď to mám prázdné, takže po roku užívání je teď klec prázdná.
Jinak v sestavě jsou 2 rozměry. Chovné o rozměru (šxvxh) 800x640x500, potom jsou 2ks o rozměru 800x430x500 a poslední 4 na hoře je na proletavání o rozměru 800x640x500. Je to uděláno i tak, že místo 8 klecí můžou být jen 4 klece.Prostředek se dá otevřít.
Klece jsou osvětlené Led pásky na připojení na stmívač. Komplet byl používán rok. Nyní je na prodej. Info na emailu : papouscismehlik@seznam.cz.

Díky za odpověď

zoo22

13.8.2017 16:59
zoo22

XXX.XXX.144.116

Tedysek napsal(a):
To je vtipné. Neznáš mě a soudis něco o mě. smajlík) vadí ti názor jiných a jen ty můžeš vybírat zaměstnance do všech firem. Takže řediteli zeměkoule, na jakou práci se tedy hodim? :).

Ta ještě jednou netykáme si, že? A máte pravdu, že zaměstnance si vybírám

13.8.2017 21:29
smidla

XXX.XXX.255.128

Dobry vecer,

tak pravdepodobne to je mysleno tak, ze ptak sedi smerem ke svetlu vzdy jednim nebo druhym okem, tedy za predpokladu ze je svetlo umisteno u strany.

A pro Tedysek: Jaky difusor byl pouzit? Nebyla intenzita svetla prilis silna?

S pozdravem smidla.eu.

14.8.2017 06:34
Tedysek

XXX.XXX.54.53

smidla napsal(a):
Dobry vecer,

tak pravdepodobne to je mysleno tak, ze ptak sedi smerem ke svetlu vzdy jednim nebo druhym okem, tedy za predpokladu ze je svetlo umisteno u strany.

A pro Tedysek: Jaky difusor byl pouzit? Nebyla intenzita svetla prilis silna?

S pozdravem smidla.eu.

Je to možné. Upřímně si to už nepamatuji jak silné byly zarivky. Zářivka byla kryta čímsi plastovým mléčně bílé barvy a mělo to tvar sisoidniho pulovalu. Ale to mělo mít jediný efekt a to aby se papouch nedostal k zarivce a neublížil si.

14.8.2017 20:30
kakarik3

XXX.XXX.49.8

Tedysek napsal(a):
Jestli do toho mohu vstoupit, tak z mé zkušenosti, takovou stěnu jsme měli v prodejně a ptákům se tam Teda moc nelíbilo. Jeden papouch z té žárovky na jedno oko malém oslepl, prostor nic moc a pokaždé když tam strčil člověk ruku, bylo to o infarkt papouška. Nevím jaký v tom byl rozdíl pro ně oproti normální kleci. Ale v normální kleci se chovali daleko klidněji.

Pro Tedýska : nevím jestli čtete dobře diskuzi a když něco chcete napsat tak to pište tak aby tam bylo vše potřebné a důležité. A hlavně aby to směřovalo k otázce, popřípadě k dizkuzi.
Nechtěl jsem nic k vaší diskuzi psát, protože ještě nikdy jsem neslyšel, že by nějaký pták oslepl z Led pásku, jak jsem psal k mé udělané stěně. A to jsem už udělal osvětlení na stovky klecí a voliér.

14.8.2017 21:46
kareta

XXX.XXX.84.6

kakarik3 napsal(a):
Dobrý den,

Prosím Vás vždyt to je malé pro papoušíčky. V tom jste mělneofémy ? Proč nedáte ty budky alespoň z boku aby tam měli více místa.Bud jste začátečník nebo nejste normální.

15.8.2017 01:22
ayman

XXX.XXX.247.110

No, tak vám všem mockrát děkuji za doporučení výrobce nebo firmy která vyrábí na zakázku klecové stěny už s osvětlením a hádejte se dál.

Přidejte reakci

Přidat smajlík