Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.8.2017 19:11
raduz

XXX.XXX.117.6

Dobrý večer přátelé,

mám takový malý dotaz, stává se to pouze mě nebo je to nějaká nová móda?!
Pro jistotu do znění inzerátu zadávám schválně kratičkou větičku, abych předešel veškerým případným problémům, ta věta zní takto:

Na emaily a sms nereaguji - více info. pouze telefonicky. Děkuji

Kolik myslíte, že mi dnes přišlo dotazů ať už emaily nebo pomocí sms, pokud má člověk skutečný zájem není snad v dnešní době problém zavolat a zjistit si více informací během tříminutového rozhovoru. Tímto se tedy omlouvám všem případným zájemcům, že jsem neodpovídal na jejich emaily ani sms.

Zdravím a přeji příjemný zbytek neděle

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.8.2017 19:31

raduz napsal(a):
Dobrý večer přátelé,

Pro jistotu do znění inzerátu zadávám schválně kratičkou větičku, abych předešel veškerým případným problémům, ta věta zní takto:

Kolik myslíte, že mi dnes přišlo dotazů ať už emaily nebo pomocí sms, pokud má člověk skutečný zájem není snad v dnešní době problém zavolat a zjistit si více informací během tříminutového rozhovoru. Tímto se tedy omlouvám všem případným zájemcům, že jsem neodpovídal na jejich emaily ani sms.

V dnešnej dobe chce už každý na všetkom ušetriť. Mailom je to zdarma a tak to využívajú takmer všetci mladší chovatelia. Nič si z toho netreba robiť kto chce dá si tú námahu zavolať.
Ja pre istotu už mám v inzeráte tel. kontakt aj email, ale povedal by som, že tak z 10 sa iba jeden ozval cez email a ostatní zavolali.

mazlik02

13.8.2017 19:34
mazlik02

XXX.XXX.32.28

Ze nereagujete na sms chapu, ale ze ani na eamil, to me prekvapuje. Taky hodne zalezi jak pisete inzerat. Caste se tu objevuji inzeraty typu, prodam amazonana, na email ani sms nereaguji- vice info po telefonu ". Na takovyto inzerat ani nereaguji, protoze nema vse potrebne, co potrebuje kupujici vedet ( cenu, krouzek, vek a pod. ).

13.8.2017 19:55

No jednoducho treba isť z dobou.
Email je komunikácia zadarmo bez nejakých nákladov, veľká výhoda je napríklad pri väčších papagájoch poslať rôzne doklady preskenované alebo fotky papagája a podobne.

13.8.2017 19:55

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No jednoducho treba isť z dobou.
Email je komunikácia zadarmo bez nejakých nákladov, veľká výhoda je napríklad pri väčších papagájoch poslať rôzne doklady preskenované alebo fotky papagája a podobne.

Pardon * s dobou.

dudi

13.8.2017 20:11
dudi

XXX.XXX.120.43

Pokud má vážný zájem o ten produkt tak zavolá. Já bych se nezrusoval.

13.8.2017 20:17
eli22

XXX.XXX.181.33

Já tedy naopak upřednostňuji první kontakt mailem, a taky to do inzerátu píšu, a vůbec to není kvůli penězům (mám neomezený tarif). Ale kvůli pracovní vytíženosti. Mail si v klidu večer nebo až mám čas, přečtu a pokud je tam telefonní číslo, nemám problém zavolat.

13.8.2017 20:35
jezismarja

XXX.XXX.142.1

eli22 napsal(a):
Já tedy naopak upřednostňuji první kontakt mailem, a taky to do inzerátu píšu, a vůbec to není kvůli penězům (mám neomezený tarif). Ale kvůli pracovní vytíženosti. Mail si v klidu večer nebo až mám čas, přečtu a pokud je tam telefonní číslo, nemám problém zavolat.

No to je dobry, ale ne každý je jako ten druhy, ja si myslim ze kdo něco chce tak si cestu najde a je to uplne jedno jak. Me osobne je to uplne jedno nemam takoveto starosti. A na inzerat bych se uz vůbec neseznamovala, jini tomu holduji.

13.8.2017 20:41
kavapen

XXX.XXX.97.74

Osobně bych uvítal mazání inzerátů po prodeji. Dnes jsem volal pěti chovatelům, kteří nabízeli odchov a každý mi sdělil, že už dávno prodal. Pak je otázkou volat nebo raději napsat email? Zajímalo by mě, proč chovatelé nemažou již neaktuální inzeráty!

lumpicek

13.8.2017 22:45
lumpicek

XXX.XXX.0.243

raduz napsal(a):
Dobrý večer přátelé,

Dobrý večer,
mám podobnou zkušenost, čas od času vkládám inzeráty kamarádům, kteří nemají internet.Zdůrazním "jsem pouze zadavatel inzerátu, majitel ptáků je pouze na telefonu, prosím pouze volat."
Najde se několik lidí, kteří píší na můj email odpovědˇ na daný inzerát, hned to s úsměvem mažu, aniž bych to četl, pomyslím si, že i debilové mají právo být na internetu.

14.8.2017 09:28
helii_kor

XXX.XXX.161.186

Také to tam píšu, prodávala jsem několikrát dokrmené korely, všechno uvádím do inzerátu, stáří, kroužek, pokud vím, tak i pohlaví, spoustu fotek a přesto mi chodí sms typu: Dobrý den, máte ještě tu korelu.Odpovím sms, že ano, předpokládám, že dotyčný teda zavolá, další sms s otázkou jestli je to samec nebo samice, přestože to je v inzerátu uvedeno., Odpovím sms, pak další sms, odkud jste, do inzerátu uvádím PSČ, takže dotyčný může vidět odkud jsem, dobře, tak odepíšu, další sms, co všechno korela umí ?, přesto že to je opět v inzerátu uvedeno, že jde na prst, nechá se nosit na rameni, bere pamlsky z ruky. To už mi došla trpělivost a napsala jsem, jestli mají zájem, tak ať zavolají, že nekoušu. Už se neozvali. A na e-maily také nereaguji, protože jsou úplně stejné jako ty smsky.

14.8.2017 10:36
mhm2

XXX.XXX.118.246

To já komunikuji jen přes email telefon dávám až zajemci. Když jsem udával číslo u inzerátu někteří volali i v deset večer. V dnešní době chytrých telefonů je komunikace přes internet nejlepší. Znám lidi kterým je přes 80 a dokáží odepsat na email.

14.8.2017 12:06
were

XXX.XXX.48.33

raduz napsal(a):
Dobrý večer přátelé,

Dobrý den, původně jsem nechtěl reagovat na Vás příspěvek, ale zvědavost mi nedala. Já plně respektuji Vaše podmínky v inzerci, ale čistě ze zvědavosti, proč nechcete být kontaktován mailem nebo sms zprávami? Zajímalo by mě jaké máte k tomu důvody? Já když chci prodat tak jsem rád, že se mi někdo ozve jakýmkoliv zpusobem. Myslím si, že tímto přicházíte i o potencionální zákazníky.

14.8.2017 12:21
papouch76

XXX.XXX.119.253

Zdravím všechny, co mě štve, že se většina neumí představit do telefonu, když vám volá a podepsat, když píše a je jedno jestli sms nebo email. V mém případě se vážný zájemce vždy ozval telefonicky. Za sebe na sms a emaily nereaguji a u inzerátu to uvádím. Bohužel lidé asi neumí číst a stejně píší... Co si pak člověk může myslet...

14.8.2017 15:46
krys

XXX.XXX.113.226

were napsal(a):
Dobrý den, původně jsem nechtěl reagovat na Vás příspěvek, ale zvědavost mi nedala. Já plně respektuji Vaše podmínky v inzerci, ale čistě ze zvědavosti, proč nechcete být kontaktován mailem nebo sms zprávami? Zajímalo by mě jaké máte k tomu důvody? Já když chci prodat tak jsem rád, že se mi někdo ozve jakýmkoliv zpusobem. Myslím si, že tímto přicházíte i o potencionální zákazníky.

Dobrý den. Například já nechci dostávat maily, protože se k počítači dostanu jen občas. A protože také chci prodat, tak je pro mne rychlejší telefon, který mám stále u sebe.
Jinak plně souhlasím s Helii_kor, mám tytéž zkušenosti.

14.8.2017 18:23
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

kavapen napsal(a):
Osobně bych uvítal mazání inzerátů po prodeji. Dnes jsem volal pěti chovatelům, kteří nabízeli odchov a každý mi sdělil, že už dávno prodal. Pak je otázkou volat nebo raději napsat email? Zajímalo by mě, proč chovatelé nemažou již neaktuální inzeráty!

Máte pravdu, ale po prodeji už inzerát mnohé nabízející nevzrušuje. Já sám jsem inzerát někdy nesmazal, přiznám se, pro stáří jsem zapomněl heslo. To je asi vyjímka.
Upřednostňuji e- mail. Večer přečtu, odpovím. Mobil u sebe nemám, bez brýlí ho nepřečtu, brýle na blízko mimo čtení nenosím, doufám, že to mladí pochopí. Po dotazu pak vedu komunikaci přes mobil.
Mnohým starším chovatelům píší inzeráty potomci a tak se nedivte, že ninzerujicí na e - mail neodpovídá. Hovořím za starší generaci. Jen dodám. Pokud jsem inzeroval v tištěné FAUNĚ, poptávka byla větší než přes iFaunu. Nebo se mýlím?

14.8.2017 18:51
krys

XXX.XXX.113.226

Moudivláček napsal(a):
Máte pravdu, ale po prodeji už inzerát mnohé nabízející nevzrušuje. Já sám jsem inzerát někdy nesmazal, přiznám se, pro stáří jsem zapomněl heslo. To je asi vyjímka.
Upřednostňuji e- mail. Večer přečtu, odpovím. Mobil u sebe nemám, bez brýlí ho nepřečtu, brýle na blízko mimo čtení nenosím, doufám, že to mladí pochopí. Po dotazu pak vedu komunikaci přes mobil.
Mnohým starším chovatelům píší inzeráty potomci a tak se nedivte, že ninzerujicí na e - mail neodpovídá. Hovořím za starší generaci. Jen dodám. Pokud jsem inzeroval v tištěné FAUNĚ, poptávka byla větší než přes iFaunu. Nebo se mýlím?

Je logické, že každému vyhovuje něco jiného, každý má pro to své důvody. Nic to nemění na tom, že by kupující měl respektovat přání inzerujícího o jakou komunikaci stojí.
A mazání inzerátů? před několika měsíci jsem v diskusi žádala prodávající, aby mazali již neplatné inzeráty. A vidíte je to marné, je to marné, je to marné...

Přidejte reakci

Přidat smajlík