Pbfaktor

XXX.XXX.44.103
Žádný.Před časem jsem je zakoupil a při následné reklamaci mi na mé argumenty bylo řečeno že je určen do domácnosti kde se může časem nějaký jedinec objevit ale není vůbec vhodný do prostředí z výskytem přebytku zrnin.
majo12345
napsal(a):
Uvažujem o kúpe odpudzovača hlodavcov.Má niekto osobnú skúsenosť z konkrétnym modelom ktorý funguje?
Ďakujem.
I já mám neblahou zkušenost s těmi odpuzovači.Zakoupili jsme je do potravinářské firmy která má co nabídnout těmhle nezvaným návštěvníkům.Nejenže to nemělo žádný efekt ale dokonce na nich ohlodávali přívodní kabely.Firma reklamaci uznala s tím že kde je dostatek žrádla míjí se to účinkem.Závěr snad nainstalovat někam kde není co žrát potom se tam hlodavci neukáží a je o reklamu postaráno.Prostě jeden velký podfuk.
Posílám odkaz:
http://www.odpuzovace.cz/deramax-profi-ultrazvukovy-odpuzovac-hlodavcu-a-kun
Funguje perfekně.
pm302
napsal(a):
Posílám odkaz:
http://www.odpuzovace.cz/deramax-profi-ultrazvukovy-odpuzovac-hlodavcu-a-kun
Funguje perfekně.
Nerobťe reklamu.funguje tam kde memá čo žrať treba kostole.
stewe5
napsal(a):
Odpuzovač hlodavců je blbost, nefunguje...kupte balení jedu na myši(Ratimor)parafínové bloky...dát mimo dosah ptáků..během 5 dnů ani myš, funguje bezvadně!ted tam mam jen 2 kostičky jako prevenci ale zatím jsou netknuté..
Asi zostanem u klasiky.Tiež mám pocit že to je blbosť.
Doporučuji tyto pasti, když se zadaří, tak do nich na něco voňavého přes noc ulovím i pět myší.
(Již jsem to tu někdy psal).
Máte pravdu, abych se přiznal, tak mám polootevřený chlív kam mají z ohrady přístup dvě kamerunské ovce. V této hospodářské části mám i vnitřní voliéry s drobotinou propojené s venkovními voliérami. Takže se ke mně stahují snad všechny myši z vesnice. Samozřejmě že to množství které se uloví během noci kdy pasti dávám k pytlům s obilím a do voliér není vždy tak velké, jsou období kdy se nechytí nic. Já nemám rád pouštění jedů do přírody navíc máme i kočku, takže živolovky u mě vyhrály.
ell.
napsal(a):
Máte pravdu, abych se přiznal, tak mám polootevřený chlív kam mají z ohrady přístup dvě kamerunské ovce. V této hospodářské části mám i vnitřní voliéry s drobotinou propojené s venkovními voliérami. Takže se ke mně stahují snad všechny myši z vesnice. Samozřejmě že to množství které se uloví během noci kdy pasti dávám k pytlům s obilím a do voliér není vždy tak velké, jsou období kdy se nechytí nic. Já nemám rád pouštění jedů do přírody navíc máme i kočku, takže živolovky u mě vyhrály.
Pastma se mysi nikdy nezbavite nadobro...
Pbfaktor

XXX.XXX.44.103
michal1962
napsal(a):
Zdravim ako je mozne ze navnadu mam zožranu a mys nie je chytena dakujem.
Je to jednoduché vysvětlení.Prostě je šikovnější než vy ale i mistr tesař se jednou utne.