Prosím poraďte, navštěvuje moje voliery něco(asi lasička či kuna)a někdy nalézám ptáky
(andulky.korely)s utrhanýma nohama.Nwepište prosím ti, co mi chtějí nadávat, že nemám
dvojité pletivo ani psa venku.CHci se zeptat, jestli neexistuje nějaký rušič, indikátor pohyu
umístěný před volieru.V dnešní době by to neměl být problém, ale nemám takové informace.
Děkuji za všechny slušné odpovědi...
lupus4
napsal(a):
Na lasičku zapomeňte, to dělají kočky, kuny (vzácně sovy)
nejsnadnější obrana je dvojité pletivo, takže nadávat můžete jen sám sobě, sbohem.
Pane.Dostal ljste rady, jimi se řiďte. Dvojité pletivo a je to bez údžby roky. Lasička je problém, proleze i myší dírou, ale není tak častá jako kuny a kočky. Desítky let je tato ochrana známá.
Nemusíte souhlasit, jak jsem starý chovatel, tak mám zásadu. Levně, účelně a aby to nerušilo estetiku pohledu. Nebo si myslíte, že je to tak těžké?
Kdysi jsem s podobným problémem bojoval i já. Ptáky chován celoročně venku bez záletů. Instaluje v dolní polovině voliér (pletiva) zábranu já mám plexisklo a na staré voliéry jsem dával tvrzenou fólii. Mám tu kuny, kočky a hlavně klid. JP.