Mám 5 měsíců starou samičku a pořád má šedé pírka na hlavě a na krku. V kolikátém měsíci dosáhne plného opeření? Díky za odpovědi.
barp58
napsal(a):
Je sama nebo v páru? To nebudou šedá pírka, ale samice se začíná poškubávat. U eklektů běžná věc. Pokud sama, dát ji co nejdřív do páru.
To peří se mi nezdá vůbec v pořádku. I bych s Vámi souhlasil, ale na hlavu si nedosáhne a má to tam taky. Křídlo taky jeví známky divnosti, nevidím to celkově moc dobře.
Kokr
napsal(a):
Nejsem doma celý den, ale když je sleduji, tak sedí vedle sebe, nehoní se po voliéře. Samec je roční.
Mám 3 roky eklektus polychloros. Krmí se, ona má druhý rok čistá vajíčka, samec ji kmí, ona žadoní, navštěcvuje jí v budce. ona dobře sedí. Letos se oškubala na hrudi a trochu na zádech během 3 dní, začíná obrůstat. Chovné podmínky se nezměnily.
V tom je každá rada drahá.
Moudivláček
napsal(a):
Mám 3 roky eklektus polychloros. Krmí se, ona má druhý rok čistá vajíčka, samec ji kmí, ona žadoní, navštěcvuje jí v budce. ona dobře sedí. Letos se oškubala na hrudi a trochu na zádech během 3 dní, začíná obrůstat. Chovné podmínky se nezměnily.
V tom je každá rada drahá.
Stalo se mi to samé letos u Alexandrů malých.