Dobry den,
Mame andulku cca mesic doma ze zverimexu, uz krasne jde na prst, necha se hladit, pred dvema tydny jsme se museli poprat s perozrouty, ale od te doby, co jsem vydezinfikovala klec a postrikala andulku je v poradku.
Nyni me ale zacalo trapit jeji ozobi. Zacalo nejak cernat a andulka je takova, ze se drzi zpet a i hodne klove. Netusi nekdo, co by to mohlo byt, pripadne co s tim?
Dekuji.
evjurk
napsal(a):
Co myslite presne tim, upravit stravu? Dostava senegalsky klas a proso. Sepiovou kost nechce, tu jsem se ji snazila i drtit do prosa, aby ho snedla
To co krmíte, je jako by jste sama byla na suchém chlebu + vodě, občas rohlík
krmení by mělo být :
2 - 3 díly lesknice, po dílech žluté, červené a zelené proso, nahý i norm. oves
dále denně zelené nejlépe jitrocel (klasy), ptačinec, klasy všech možných trav, pampeliška
a celé travní drny i se zemí - to milujou nejvíc![]()
rohlík TVRDÝ občas
ovoce - jak jsou navyklé - jablko, jeřabiny, mě berou i rybíz (i černej)
jednou týdně do vody nadrcenej česnek,
sepiovku a grit neustále k dispozici
takže když vám barabán psal upravte stravu, vůbec ho nenapadlo, že krmíte takhle mizerně a chudě, měl na mysli ubrat "dráždivé" složky, vy tam ale žádné nemáte...
vaše holka samička se "oklepala" z mizerných podmínek zverimexu, zbavila parazitů a ač na velmi chudé stravě jde do toku...0,1 bývají kousavé...tož nezbývá než vyčkat zda ji to přejde, ale myslím, že nepřejde (kousavost).
lupus4
napsal(a):
To co krmíte, je jako by jste sama byla na suchém chlebu + vodě, občas rohlík
krmení by mělo být :
2 - 3 díly lesknice, po dílech žluté, červené a zelené proso, nahý i norm. oves
dále denně zelené nejlépe jitrocel (klasy), ptačinec, klasy všech možných trav, pampeliška
a celé travní drny i se zemí - to milujou nejvíc![]()
rohlík TVRDÝ občas
ovoce - jak jsou navyklé - jablko, jeřabiny, mě berou i rybíz (i černej)
jednou týdně do vody nadrcenej česnek,
sepiovku a grit neustále k dispozici
takže když vám barabán psal upravte stravu, vůbec ho nenapadlo, že krmíte takhle mizerně a chudě, měl na mysli ubrat "dráždivé" složky, vy tam ale žádné nemáte...
vaše holka samička se "oklepala" z mizerných podmínek zverimexu, zbavila parazitů a ač na velmi chudé stravě jde do toku...0,1 bývají kousavé...tož nezbývá než vyčkat zda ji to přejde, ale myslím, že nepřejde (kousavost).
Děkuji, právě jsem chtěl zadavatelce upřesnit úpravu, ale byl jste rychlejší a plně se ztotožnuji s vaším názorem. Opravdu mě nenapadlo, že někdo může takto krmit