Týniště - burza chovatelů?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2017 19:48
libor99

XXX.XXX.238.227

Přidávám pár fotek z dnešní burzy v Týništi. Burza chovatelů, nebo vietnamská tržnice?

26.11.2017 20:04
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Že by trenky a fusekle pro papoušky? Ten pokrok je neuvěřitelný.

26.11.2017 20:53
maxa

XXX.XXX.125.165

Zase s toho nedělej bramboračku je s podivem že jsi si toho všiml po 25 letech !Nevím co tě k tomu motivuje ale je to i v Kroměříši a všude.Nám to nevadí!

26.11.2017 21:07
Seneg

XXX.XXX.242.254

Trencle tam prodávají, protože by se tam z toho jeden posral.Dnes jsem byl asi po roce se podívat.Přijel jsem o půl šesté.Nic se nezměnilo.Parkoval jsem asi púl kilometru od areálu, nebylo místo.Přenosky stále ještě z dob pana Vašíčka, pořád stále zaneřáděné.Kvalita nabízených ptáků podprůměrná, drštková polévka dobrá.Tak zase za rok

26.11.2017 21:19
maxa

XXX.XXX.125.165

Nám tam chybět nebudeš!To jsou všechno bláboli a rada nejezdi nikam nejlépe zůstan doma !

26.11.2017 21:21
Seneg

XXX.XXX.242.254

maxa napsal(a):
Zase s toho nedělej bramboračku je s podivem že jsi si toho všiml po 25 letech !Nevím co tě k tomu motivuje ale je to i v Kroměříši a všude.Nám to nevadí!

Právě proto, že to tam je 25let stále stejné, skoro stejné.

27.11.2017 09:55
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.1.62

Ja tam byl po několika lete a nic se nezměnilo, v 7h v hale uz jen pulka chovatelů, prelidneno a papousci bud do krve nebo od trusu a nedalo se tam nic moc vybrat, uz vim ze tam nepojedu, je doba inernetu, lepsi si neco vybrat v inzerci a k chovateli si zajet.

27.11.2017 17:26
martin1147

XXX.XXX.228.26

libor99 napsal(a):
Přidávám pár fotek z dnešní burzy v Týništi. Burza chovatelů, nebo vietnamská tržnice?

Když jsi tak aktivní tak proč jsi taky nenafotil tu faunu které tam bylo víc než dost !. A to že tam jsou i jiní prodejci, proč né když tam je placu dost. A ty už tam raději nejezdí.

27.11.2017 18:41
maxa

XXX.XXX.125.165

Přesně tak řečeno to jsou ti co neustále štourají a sami ho...no dělají a je zajímavé, že to odnáší Přerov a Týniště dvě největší burzy u nás !Mám radu a nebudu daleko od pravdy at táhnou do Kroměříže.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.11.2017 20:15

Jen pro pořádek, v Týništi uvnitř areálu je řekněme asi 30 možná 40 prodejců. Nechci ať mě někdo chytá za slovo je to můj odhad. A z toho prodejců s krmivem není ani 10! To mi připadá trapné. Přitom někteří prodejci krmiv stojí v rohu a Textil stojí před nimi, že se k nim ani nedá pohodlně dostat s rudlem a odvést nakoupené pytle krmiva. A tohle píšu z vlastní zkušenosti z teto neděle.

27.11.2017 20:59
libor99

XXX.XXX.151.58

Díky za rady, do Kroměříže si rád zajedu. Mám to sice cca 100km, ale raději Kroměříž, než se brodit bahnem v areálu, kde na každem druhem metru je stánek s hadrama. Ano je to i na jiných burzach, ale ne za cenu toho, že už neni dostatek mista pro prodejce chovatelských potřeb a krmiv. Ještě chvíli a do Týniště se bude jezdit nakupovat garderoba a pro krmivo budeme běhat do zverimexu. Já za sebe řikám, že Týniště už ne, ro si raději udělam výlet na vzdalenější burzu, nebo objednám na internetu. Tak a teď do mě chlapi.

27.11.2017 21:08
maxa

XXX.XXX.125.165

A co budeš nakupovat v Kroměříži - je to to same ! Je to všude a každý si rád něco koupí - prostě je to realita a oni platí !

27.11.2017 21:26

Pokud vejdu do chovatelského areálu, tak bych měl mít kolem sebe prodejní stánky s tím spojené. Krmivo, chovatelské potřeby,...a opravdu ne textil. Kdyby pořadatelé jen trošku mysleli hlavou, uvnitř areálu vše co je spojeno s chovatelstvím! Před areálem ať si prodávají co chtějí, určitě by to mělo lepší úroveň, kdyby se to takto rozdělilo.

27.11.2017 21:45
libor99

XXX.XXX.151.58

maxa napsal(a):
A co budeš nakupovat v Kroměříži - je to to same ! Je to všude a každý si rád něco koupí - prostě je to realita a oni platí !

To se na mě nezlobte, ale nedá se to srovnávat. V Týništi před areálem vytvářejí pro prodejce krmiva jakésik druhé řady (hned za prodejcem s obuví myslím) nebo co to mělo znamenat ten metr místa na průchod ke stánku, v areálu aby člověk pohledal, přitom mikiny a fusekle mají privilegium stát před "halou". A stánky s dobrým výběrem chovatelského zboží jsou schovaní a zastrčení. Bohužel.

27.11.2017 21:52
maxa

XXX.XXX.125.165

Chlape jseš v podnikatelském prostředí i ten pořadatel potřebuje vydělat aby mohl něco vylepšit zaplatit nájem elektřinu atd.Můžeš to vzít do ruky a předvést se to bude sranda !

27.11.2017 21:56
libor99

XXX.XXX.151.58

maxa napsal(a):
Chlape jseš v podnikatelském prostředí i ten pořadatel potřebuje vydělat aby mohl něco vylepšit zaplatit nájem elektřinu atd.Můžeš to vzít do ruky a předvést se to bude sranda !

Ahaaa, tak to jo. Vylepšení je tam jednoznačně znát!

27.11.2017 22:01
arčí88

XXX.XXX.158.34

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pokud vejdu do chovatelského areálu, tak bych měl mít kolem sebe prodejní stánky s tím spojené. Krmivo, chovatelské potřeby,...a opravdu ne textil. Kdyby pořadatelé jen trošku mysleli hlavou, uvnitř areálu vše co je spojeno s chovatelstvím! Před areálem ať si prodávají co chtějí, určitě by to mělo lepší úroveň, kdyby se to takto rozdělilo.

Tak mě to je jedno jestli tam jsou hadry, hlavně pro pořadatelé je hlavní že vyberou peníze za stánek. Třeba někteří stánkaři s chovatelskými potřebami ani nechtějí do areálu protože by musely platit několik stovek za stánek. Viděl jsem když vybírali tak za stánek u Bártla si brali 1800kč tak pokud to vyberou od všech tak to je pěkný ranec. Kdyby to aspoň vrazily do cest aby se nechodilo v blátě.
A hlavně prodají více krmiva před areálem protože to je blíže k parkovišti a k cestě. Pro proso, oves, slunečnici, lesknici přímo k zemědělci. Kde nakoupím o 3 kč/kg levněji než v Týništi. Když jsem si spočítal kolik jsem ušetřil tak to se vyplatí jen jsem ušetřil 3500kč, tak proč budu jezdit do Týniště pro krmení když můžu si v klidu zajet a naložit přímo u zemědělce. Akorát pro žaky, ary a aratingy si zajedu koupit k panu Vašatovi.

27.11.2017 22:06
maxa

XXX.XXX.125.165

Ale ten výběr o kterém píšete je na rok!

27.11.2017 22:10
maxa

XXX.XXX.125.165

libor99 napsal(a):
Ahaaa, tak to jo. Vylepšení je tam jednoznačně znát!

Je znát - nové zastřešení před halama zastžešení mezi halama atd.Chlape dnes není nic zadarmo!

27.11.2017 22:14
libor99

XXX.XXX.151.58

maxa napsal(a):
Ale ten výběr o kterém píšete je na rok!

Jaký rok? Pokud vím, platí se každý měsíc, stwjně jako my návštěvníci platíme vstup, tak i prodejci platí každou burzu místo. Nechapu jak jste na to přišel.

27.11.2017 22:15
arčí88

XXX.XXX.158.34

Ta střecha mezi halama je hodně dlouho nepamatuji že by tam nebyla jezdím tam 18 roků, pochybuji že je to za rok kdyžto vybírali v září.

27.11.2017 22:39
maxa

XXX.XXX.125.165

libor99 napsal(a):
Jaký rok? Pokud vím, platí se každý měsíc, stwjně jako my návštěvníci platíme vstup, tak i prodejci platí každou burzu místo. Nechapu jak jste na to přišel.

Rezervace se platí na rok zavolejte pořadatelům - každý má své místo a to se nemění!

27.11.2017 22:41
maxa

XXX.XXX.125.165

arčí88 napsal(a):
Ta střecha mezi halama je hodně dlouho nepamatuji že by tam nebyla jezdím tam 18 roků, pochybuji že je to za rok kdyžto vybírali v září.

Ale byla nově předělaná !

27.11.2017 23:15
chovatelaustralie

XXX.XXX.233.138

Nezlobte se, ale vypadá to, jako jakási burza zoufalců pořadatelů. Připomíná mi to jakýsi trh někde na předměstí Bukurešti. Hlásíme se k západní Evropě ale kdo jezdí třeba na burzu ve Zwole, ví o čem mluvím. Úroveň ne nepodobná východním tržištím. Na druhou stranu chápu pořadatele, že potřebují kasírovat pokud možno kde koho. Ale pokud jedu na burzu s tématem chovatelství, potom ti prodejci chovatelských potřeb musí být privilegováni.

27.11.2017 23:18

Ano každý chce vydělat, jak prodejci tak i pořadatele. Ale myslim ze se jedna o chovatelské trhy a ne o prodej zboží které můžete vidět dnes a denně na každé tržnici a v každém vietnamském obchodě. A pokud vim ceny za prodejní místo jsou v průměru 700kc za stánek za jednu burzu. Což je nejdražší ze všech burz a úroveň s prominutím NEJHORŠÍ.

28.11.2017 17:56
arčí88

XXX.XXX.158.34

maxa napsal(a):
Rezervace se platí na rok zavolejte pořadatelům - každý má své místo a to se nemění!

Že by rezervace na rok jak píšete tak proč vybírají každý měsíc? Několikrát už jsem si toho všimnul.

28.11.2017 18:11
maxa

XXX.XXX.125.165

arčí88 napsal(a):
Že by rezervace na rok jak píšete tak proč vybírají každý měsíc? Několikrát už jsem si toho všimnul.

Mateřská školka - kdo nemá pravidelné místo a nejezdí pravidelně platí každý měsíc!Jinak stálí platí ročně ti mají své přesné místo jisté!

28.11.2017 19:01
arčí88

XXX.XXX.158.34

maxa napsal(a):
Mateřská školka - kdo nemá pravidelné místo a nejezdí pravidelně platí každý měsíc!Jinak stálí platí ročně ti mají své přesné místo jisté!

Pochybuji protože vybíraji od každých každou burzu, že platí každý měsíc například Vietnamci s nudlemi, E-papoušek, a prodejce v hale jak prodává misky a časopisy. U těch jsem jsem to viděl vždy když jsem tam byl. jezdím každý měsíc.

28.11.2017 19:38
maxa

XXX.XXX.125.165

Taky jezdím každý měsíc a věřte - 80% prodejců má místo placené na rok.Přeci nebudete věřit těm blábolům, že za malinký stánek platí 1800, - a více každý měsíc!Vždyt to tam v čistém na malém stánku sotva viděláte.

28.11.2017 19:48
libor99

XXX.XXX.190.177

Samozřejmě, že se platí každý měsíc, bavil jsem se o tom s prodejkyní v neděli. Říkala nejdražší místa a nejhorší podmínky. I na tabuli u brány to je napsané. Tak nepřesvědčujte a nejdřív si zjistěte jak to je. Jak jste radil - zavolejte si pořadatelům.

Neregistrovaný uživatel

28.11.2017 19:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

Jednou se stoho po...!

28.11.2017 19:54
arčí88

XXX.XXX.158.34

maxa napsal(a):
Taky jezdím každý měsíc a věřte - 80% prodejců má místo placené na rok.Přeci nebudete věřit těm blábolům, že za malinký stánek platí 1800, - a více každý měsíc!Vždyt to tam v čistém na malém stánku sotva viděláte.

Neříkám že to platí většina těch 1800 to platí, jen asi ty větší stánkaři. některý budou platit třeba 500,600,700 záleží asi podle rozlohy stánku. Co vím tak se platí cca 100kč/m2.

28.11.2017 20:07
hzp

XXX.XXX.83.72

Tak aniž bych se extra chtěl zastávat pořadatelů v Týništi, tak za poslední tři roky se tam nějaký statisíc utopil (zateplení a fasáda v přední části, předělání zastřešení v prostřední hale, zastřešení a dlažba u zadního vstupu) a jestli si někdo myslí že se to nasyslilo z tý dvacky co dává za vstup, tak asi ne, že? Navíc vím, že se vážně uvažovalo o další hale, ale to jsou prostě v dnešní době miliony. Tak od toho ustoupili. Když vyženou ty textiláře a budou po vás chtít stovku za vstup, tak budete čumět jak péra. Takže klídek, je to prostě něco za něco.

28.11.2017 20:15
maxa

XXX.XXX.125.165

hzp napsal(a):
Tak aniž bych se extra chtěl zastávat pořadatelů v Týništi, tak za poslední tři roky se tam nějaký statisíc utopil (zateplení a fasáda v přední části, předělání zastřešení v prostřední hale, zastřešení a dlažba u zadního vstupu) a jestli si někdo myslí že se to nasyslilo z tý dvacky co dává za vstup, tak asi ne, že? Navíc vím, že se vážně uvažovalo o další hale, ale to jsou prostě v dnešní době miliony. Tak od toho ustoupili. Když vyženou ty textiláře a budou po vás chtít stovku za vstup, tak budete čumět jak péra. Takže klídek, je to prostě něco za něco.

No konečně rozumnej názor ono to neni všechno sranda.

1.12.2017 07:18

To máte pravdu, že se tam nějaké peníze utopily. Jako prodejce platím KAŽDOU burzu 700Kč! Žádné roční placení místa není! Spočítejte si prodejce plus cca 3tis návštěvnost krát vstup a už nejde o malé peníze. Ale to je v pořádku, jen stánky s chovatelským tématem by měly mít přednost před pouťovým zbožím.

1.12.2017 20:50
hzp

XXX.XXX.83.72

Všechno je relativní. V Lysé zaplatíte při výstavě za flek 30.000, - Kč a myslíte že za těch 5 dní co výstava trvá utržíte 4 x víc než za 12 dní za rok v Týništi?

4.12.2017 15:35
ara

XXX.XXX.242.212

Co to placate na jaky rok?V Tynisti se plati vždy v den burzy a to jen na den.Proc, kdyz ja stojim v rohu a platim za misto 600, proč by pan Bartl u prostred deni nemohl platit 1800?

4.12.2017 17:10
fuksia

XXX.XXX.177.237

maxa napsal(a):
Nám tam chybět nebudeš!To jsou všechno bláboli a rada nejezdi nikam nejlépe zůstan doma !

Vy ani inač neviete reagovať, iba arogantne, drzo a sprosto, to je už asi vaša diagnóza.

6.12.2017 13:01

Jako prodejce můžu říct, že Týniště je nejdražší prodejní místo ze všech burz kam jezdím. Cena je za jeden metr 100Kč platí se vždy vdaný den na danou burzu! Tak už proto by opravdu chovatelské potřeby měly mít přednost a ne stát někde v rohu schovány za textilem.

6.12.2017 18:54
maxa

XXX.XXX.125.165

fuksia napsal(a):
Vy ani inač neviete reagovať, iba arogantne, drzo a sprosto, to je už asi vaša diagnóza.

A Vaše diegnoza je si neustále stěžovat !

D37

25.9.2021 09:50
D37

XXX.XXX.241.213

a jak to vypadá v Zwolle - jsou tam taky stánky s hadrama? Já jsem tam nikdy nebyl, ale dle obrázku asi ne...

25.9.2021 10:15
hzp

XXX.XXX.83.72

D37 napsal(a):
a jak to vypadá v Zwolle - jsou tam taky stánky s hadrama? Já jsem tam nikdy nebyl, ale dle obrázku asi ne...

Až budeš platit vstupné jako ve Zwolle, tak nebudou třeba stánky s hadrama.
PS: Co lidi jako jsi ty vede k tomu otevírat několik let staré diskuze?

Přidejte reakci

Přidat smajlík