dobrman23
napsal(a):
vsak asi ty taky si super,asi to mas v zivote tezky
No nevím, ale snad každý ví, že když strčí k samci do klec ptáka jiného druhu, tak to špatně dopadne, stejně tak i jedince stejného pohlaví a druhého pohlaví nemáte 100% jistotu, že pár bude harmonizovat.
Takže nemáte jinou možnost než zjistit pohlaví stávajícího ptáka a k němu opačné pohlaví a dát je do voliéry.
jelikoz vubec nevim,nerozumim tomu i kdyz o tom ctu,nechal jsem si poradit at koupim rucne dokrmeneho,ze to bude mazel a ono houby ignoruje nas,i kdyz delam vse co je napsano a rady, jestli muze byt kluk kluk,jsem nevedel tak proto jsem se ptal
kdyz koupim holku Alexandra a chtel bych aby byla mazel ,nebudou si stacit v paru a mazel zase nic ,omlouvam se jestli pisi jak idiot, dekuji
dobrman23
napsal(a):
Dobry den pri koupi Amazonka (kupuje muz ) je lepsi kluk nebo holka dekuji.
Tak Vám zde různě radí, tak losujte, kdo má pravdu.
Mám 2 páry amazonků černotermenných. Samice divoké, samci ručně dokrmení. V době hnízdění jsou samci agresivní, koušou do krve, někdy i mimo hnízdění. Samičky jsou krotké a mírné. Z mláďat jsou samičky krotší.
Doporučuji samičku. Amazonek pionites není vhodný partner k jinému papouškovi. Jestli ano, ať mě někdo poučí.