luda9
napsal(a):
Dobrý den velmi zvažuji cestu na únorovou burzu. A chtěl bych se zeptat těch co jezdí pravidelně jestli se nějak významně liší od té na podzim. A prodávají se tam i astrildi a bažanti fotky jsem nedohledal. Díky za odpověď.
Co se týče jarní nebo podzimní návštěvy tak podle mě to vyjde nastejno, i když někteří argumentují tím že na podzim bude více ptáků protože už budou na prodej odchovy, byl jsem několikrát na jarní i podzimní a s obouma jsem byl spokojený :) astrildi se prodávají, bažanti a holubi byli letos zakázání, i když tam nikdo nekontroluje co nesete dovnitř...
scrolls
napsal(a):
Mladý pár cca 500euro.
Ano ceni velmi menia večina vtákov klesla a dačo stuplo.nap.roku 97 som kupil holansku.za 1000 h.gulden 3 naymar pruh.odhoval som 14-mladať zapáčilo sa my tak feb.98 som kupil 10-luťin. ťiež za 1000 gulden.do mesica uhynuli všetky pyrur som kupil 97. zelenolícé a hnedouchy po 500-700 korun.dalšé rupikoli som kupil 98 po 35 gulden roku 99 my donesol prékupník z holanskími kužkamy 3 páre pyrur picta-picta po-1600 korun.po roku asi tak 2008-2009 som predal všetké pyrur po 1000 korun kus.nek nemal zájem one.momenále chovám perleti, lepide, rupikol, zelenolícé po 2-3 páre.
janos
napsal(a):
Ano ceni velmi menia večina vtákov klesla a dačo stuplo.nap.roku 97 som kupil holansku.za 1000 h.gulden 3 naymar pruh.odhoval som 14-mladať zapáčilo sa my tak feb.98 som kupil 10-luťin. ťiež za 1000 gulden.do mesica uhynuli všetky pyrur som kupil 97. zelenolícé a hnedouchy po 500-700 korun.dalšé rupikoli som kupil 98 po 35 gulden roku 99 my donesol prékupník z holanskími kužkamy 3 páre pyrur picta-picta po-1600 korun.po roku asi tak 2008-2009 som predal všetké pyrur po 1000 korun kus.nek nemal zájem one.momenále chovám perleti, lepide, rupikol, zelenolícé po 2-3 páre.
Můžete mi prosím poslat fotky rupicol? Děkuji.
Pokud jsou ptáci v dobré kondici tak převoz snesou v pohodě. Před lety jsem si tam koupil samečka amaranta malého, kterého vezl spolucestující v autobuse z Olomouce a se mnou jel zpět domů. Větší ptáci, ani neví, že cestují tak daleko. Kupoval jsem tam leskoptve a jiné a pokaždé bez problémů dojeli domů. Dělají se zastávky na cestě tak stačí malá napáječka nebo kousek ovoce, podle toho co mají ptáci v jídelníčku.