Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.12.2017 10:22
rafan

XXX.XXX.43.20

Tento víkend 9. - 10. prosince na Brněnském výstavišti v pavilonu Y
Těšíme se na Vaši návštěvu.

4.12.2017 19:27
Petunie

XXX.XXX.96.44

Dobrý večer, bude prosím na výstavě nějaké ptactvo k prodeji? Mám na mysli andulky.

4.12.2017 20:22
lesamon

XXX.XXX.96.48

ČSCH, Krajské sdružení Jihomoravského kraje pořádá ve dnech 9. - 10.12.2017 v areálu Brněnských veletrhů a výstav v pavilonu B. a Y.7. Krajskou Jihomoravskou výstavu králíků, drůbeže, holubů, okrasného a exotického ptactva s mezinárodní účastí 1.MORAVIA BRNO 2017. POD ZÁŠTITOU MINISTRA ZEMĚDĚLSTVÍ ING.MARIANA JUREČKY, HEJTMANA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE JUDR. BOHUMILA ŠIMKA A PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA BRNA ING.PETRA VOKŘÁLA. Výstava bude otevřena v sobotu 9.12. od 9.hod. do 18.hod. A v neděli 10.12.2017 od 9.hod. do 16.hodin. Doprovodný program : king show, králičí HOP, selský dvorek. Děti do 15 let mají vstup zdarma. Více info : www.cschbohdalov.cz/moravia
Parkování v areálu výstaviště je možné zdarma. Možnost návštěvy Vánočních trhů na výstavišti.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.12.2017 15:34
Uživatel s deaktivovaným účtem

lesamon napsal(a):
ČSCH, Krajské sdružení Jihomoravského kraje pořádá ve dnech 9. - 10.12.2017 v areálu Brněnských veletrhů a výstav v pavilonu B. a Y.7. Krajskou Jihomoravskou výstavu králíků, drůbeže, holubů, okrasného a exotického ptactva s mezinárodní účastí 1.MORAVIA BRNO 2017. POD ZÁŠTITOU MINISTRA ZEMĚDĚLSTVÍ ING.MARIANA JUREČKY, HEJTMANA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE JUDR. BOHUMILA ŠIMKA A PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA BRNA ING.PETRA VOKŘÁLA. Výstava bude otevřena v sobotu 9.12. od 9.hod. do 18.hod. A v neděli 10.12.2017 od 9.hod. do 16.hodin. Doprovodný program : king show, králičí HOP, selský dvorek. Děti do 15 let mají vstup zdarma. Více info : www.cschbohdalov.cz/moravia
Parkování v areálu výstaviště je možné zdarma. Možnost návštěvy Vánočních trhů na výstavišti.

Dobrý den poveze někdo na prodej 1,1 Papoušek královský,2,2 Rosely rubino,1,1 Rosela penantová přírodní bude možnost koupě papoušku as přenosek děkuji

8.12.2017 18:23
Petunie

XXX.XXX.96.44

Tak jsem trošku pátrala...ty trhy mají s výstavou společné jen to, že se konají na výstavišti. Nejsou to chovatelské trhy, ale klasické vánoční... A na výstavě asi budou k prodeji jen bodovaná zvířata. Asi jsem pro ostatní nenapsala nic nového...ale snad se informace někomu hodí.
My z vesnice jsme jaksi mimo dění, ještě že máme ten "gůgl . Každopádně na výstavu jedu .

8.12.2017 21:34
lesamon

XXX.XXX.96.48

Petunie napsal(a):
Tak jsem trošku pátrala...ty trhy mají s výstavou společné jen to, že se konají na výstavišti. Nejsou to chovatelské trhy, ale klasické vánoční... A na výstavě asi budou k prodeji jen bodovaná zvířata. Asi jsem pro ostatní nenapsala nic nového...ale snad se informace někomu hodí.
My z vesnice jsme jaksi mimo dění, ještě že máme ten "gůgl . Každopádně na výstavu jedu .

Dobrý večer. Odepisuji asi Petunii. Vaše nahoře uvedená citace o trzích nemá nic společného s nahoře uvedenou chovatelskou výstavou. V pavilonech B. a Y. je výše popsaná chovatelská výstava 1.MORAVIA BRNO. Je zde vystaveno k posouzení na cca 4500 zvířat.V tuto dobu se už Výstavní katalog i s výsledky hodnocení jednotlivých zvířat se tiskne a ráno při zahájení chovatelské výstavy a to v sobotu 9.12. o 9.hod.bude katalog již na výstavě k dispozici.Je tam napsáno která zvířata jsou na prodej, včetně ptáků. Zvu Vás na výstavu, včetně Petunii. Budu v pavilonu Y. u exotického ptactva.Zdenek L.

12.12.2017 14:55
Kanářice

XXX.XXX.124.12

Petunie napsal(a):

Zdravím, tak jste byla na výstavě ? Jaké to tam bylo ? Co tam bylo na prodej z drobotě, dli se tam koupit červení kanáři ? Dík za odpověď. Bohužel jsem byl nemocný, tak jsem nemohl jet.

12.12.2017 19:59
Petunie

XXX.XXX.96.44

Také zdravím, na výstavě jsem byla...měla svoje velké plus a malinkaté mínus...ale to záleží na úhlu pohledu.Výstava byla podle mě moc pěkná. Byla jsem tak "okouzlená" že jsem zapomněla fotit. Byla jsem tam hnedle v sobotu ráno. Velké fronty u vstupenek byly celkem pochopitelné a i jsem je čekala.Trošku ranní zmatek. Je jasné, že kdo bude dřív vevnitř koupí si to nejlepší zvíře. Prvně jsem šla do pavilonu B. Moc hezky uspořádané to bylo. Ukázkové expozice v ohrádkách- husy a kachničky byly roztomiloučké(omlouvám se za infantilitu , ale nemůžu jinak). Unešená jsem byla i z páru pávů. Jinak tolik druhů králíků, drůbeže a holubů...no prostě super.Jen ty husy co byli hned zkraje mohli mít větší ohrádky, sotva se tam otočily. Králíčí HOP byl taky moc hezký...neskutečné co se takový"hloupoučký" králíček naučí...smekám před cvičitelkama.
Na a teď k pavilonu Y, kde byli papoušci. Asi 5 minut chůze od pavilonu B. Krásně uspořádané a upravené, krásní a zajímaví papoušci. Ale jakou tam měli chudáci zimu...Možná jsou zvyklí, ale bylo mě jich líto. Škoda, že také nebyli v pavilonu B, myslím si, že by se tam vešli, ale neznám pravidla zda můžou být na výstavě exoti vedle holubů. Andulek tam bylo málo, ale na podívání luxusní...nové mutace-DÁNSKÝ DOMINANT-EDGED...nebo tak nějak a MISTY. Některé i na prodej, ale bohužel cenově mimo mé finanční možnosti. Kanárci tam snad ani nebyli, nebo jsem je přehlídla...já jsem měla oči hlavně pro andulky.
Výstava opravdu moc pěkná, smekám před pořadateli, to množství těch klecí co museli postavit a potom zase rozebrat...no mákli si. Trošku jsem se rozepsala...hezký večer přeji

Přidejte reakci

Přidat smajlík