Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím, přemýšlím o tom že andulákovi pořídím kamaráda. Jenže nevím jestli mám na to podmínky ani nevím jestli na to moje klec stačí. Klec je 35x35 cm. Andulka je bohužel plachá a je to sameček, kdyby jsem pořídila samičku, bojím se že budou mít mladé a já bych je neměla mít kam dát.. a kdyby jsem měla samečky zase se bojím že by se poprali, jídla mám dost ale jde mi o prostor a vztahy, taky se bojím že kdybych koupila další andulku že by se stala ještě víc plachou protože je hodně plachý i ten durhý.. jen mi příjde že je andulák smutný a osamotě..
Zdravím, v první řadě by bylo vhodné uvést všechny rozměry klece (v x š x h). Z uvedených dvou rozměrů mám dojem, že klec je malá i pro jednu andulku. Jako minimální délka klece pro jednu se obvykle udává cca 50 cm, ale i to by mohlo být považováno za nedostatečné. Andulky jsou letci. Vždycky platí, že čím větší tím lepší.
Uživatel s deaktivovaným účtem

šavlozubka
napsal(a):
Zdravím, v první řadě by bylo vhodné uvést všechny rozměry klece (v x š x h). Z uvedených dvou rozměrů mám dojem, že klec je malá i pro jednu andulku. Jako minimální délka klece pro jednu se obvykle udává cca 50 cm, ale i to by mohlo být považováno za nedostatečné. Andulky jsou letci. Vždycky platí, že čím větší tím lepší.
I já jsem chtěla větší klec jenže mí rodiče byli proti za útratu za klec. Klec je vypůjčená takže já ani neměla možnost. Ale i já přemýšlím o větší kleci.. výška x šířka x.. přemýšlím o nové kleci s rozměrem 40x25x47cm.