Dobrý den,
chtěl bych vás poprosit o nějaké fotky vašich rosel v různých mutacích co chováte.Vím že na internetu si ty mutace můžu najít, ale zajímalo by mě co se tak chová u vás.Tohle jsou zatím moje rosely, než budu přikupovat další.
Děkuji Martin.
demlis
napsal(a):
Je to dilute pastel ja je v chomu mam.
Dilute je pastel asi tak.
Dobrý večer, chlapi na prvním fotu máte tu skořici a na druhém fotu dilute (pastel). Jen se podívejte na ocas, skořice ho má do hněda a pastel do modra a zbarveví křídel je též rozdílné.
zdenekfojt
napsal(a):
U této mutace je hodně varialibilní zbarvení a proto se nedá určit přesné označení.Když mi vylétnou mladé vždy je poměr barvy trošku jiný u každého kusu.
Mam to take tak.
Dobrý den,
chci se zeptat jestli mi někdo poradí co je tohle za mutaci. Děkuji Martin.
toms
napsal(a):
Nezlobte se na mě, již chvíli koukám na genetiku, kterou tu u rozel popisujete, ten pták je dle mě jen a jen pastel, vy ted píšete dilute pastel a před týdnem jste psal, že dilute edged je to samé jako dilute pastel?tak jak to dle Vás je?
I vám děkuji za odpověď. A nemůže to být mutace edged dilute.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Podla mna určite to nie je edged dilute.Edged je lemovaný a toto je čistý pastel.Na tomto vlákne je fotka aj edged dilute ktorý má nevýraznu škoricovu kresbu.
Dobrý den ještě sem se chtěl zeptat, jestli náhodou to není mutace dilute. Našel sem foto v knize. Děkuji Martin.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Zdravím chci k tomu koupit protějšek ale netuším co to je. Můžete poradit prosím?
Dobrý den, věděli byste mi někdo poradit mutaci rozely na foto?
předem děkuji.
mm3

XXX.XXX.168.143
mm3

XXX.XXX.168.143
děkuji ...shání popřípadě v takovém zbarvení samičku popř odhad ceny diky