Zdravím ráda bych si v budoucích měsících koupila Alexandra. Jelikož ochočování od ''divoka'' není moje silná stránka chtěla bych si pořídit ručně krmeného.
Nechci to psát do inzerátů protože není jisté vše. Pokud by byl někdo ochoten kontaktovat mne a domluvit se. Plánuju papouška koupit až okolo březen-duben. Proto bych byla ráda kdybych se kontaktovala s někým v okolí jihomoravský kraj a postupem času jsme se domlouvali či jenom aby mi pomáhal do začátku před koupi papouška.
Děkuji mockrát A.M
email na prof.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, vím jenom o chovateli v Ostravě.. jinak by se určitě dalo domluvit že by jste si ho odchovala sama:) je to potom úplně o něčem jiném když ho máte vychovaného podle sebe. Ale jinak víc než alexandra malého bych doporučila alexandra Vousatého.. je mnohem víc tišší a klidnější. Přeji hezký den.
Dobrý den, mám zamluvené mládě na na březen, našla jsem si chovatele tady inzerci. Jen po delším pročítání zkušeností s dokrmovaným papouškem by jsem to po nikom nechtěla. Papoušek po pubertě nemá respekt k ruce ani k člověku, nedělá mu problém klovnout až do krve, tak celkem hrozí, že by se z něj mohl stát i malý tyran. Ještě tak připadá v úvahu, že se dokrmuje více mláďat dohromady, když nemohou rodiče z nějakého důvodu, ale ten malý ptáček se potřebuje socializovat s ostatními ptáčky. Mnou oslovený chovatel zvyká mláďata na svoji přítomnost o malička, i jim dává zobat z ruky atp., tak snad bude mít ten můj k ochočení dobře nakročeno. Projděte si také diskuze, ať Vás to pak nezaskočí, já před tím také myslela, že dokrmený je lepší. Jsem moc ráda, že tady se dá hodně načíst. Mějte se a přeji nám oběma štěstí při výběru. M.