Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den,
mám doma jeden pár kanárů a všiml jsem si, že sameček třeba tak 2x - 3x za den hodněkrát za sebou pšíká (3-4x posobě) je to normální? nebo to můžou být příznaky na roztoče? Zatím normálně zpíva. Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, těžko takto určit jestli to jsou roztoči. Můžou to být i nemusí. Uvidíte jestli nebude míň a míň zpívat. Také je dobré si ho poslechnou v noci, když spí, jestli když dýchá tak nejsou slyšet písklavé zvuky. Když bude zpěv utlumovat a v noci budou slyšet písklavé zvuky, tak s největší pravděpodobností to budou roztoči. Dojděte na veterinu a oni vám tam za pakatel natáhnou do stříkačky IVOMAC. Aplikujte buď za krk nebo pod křídlo na holou kůži jednu kapku a za tři dny zopakovat a pak ještě jednou.
Uživatel s deaktivovaným účtem

were
napsal(a):
Dobrý den, těžko takto určit jestli to jsou roztoči. Můžou to být i nemusí. Uvidíte jestli nebude míň a míň zpívat. Také je dobré si ho poslechnou v noci, když spí, jestli když dýchá tak nejsou slyšet písklavé zvuky. Když bude zpěv utlumovat a v noci budou slyšet písklavé zvuky, tak s největší pravděpodobností to budou roztoči. Dojděte na veterinu a oni vám tam za pakatel natáhnou do stříkačky IVOMAC. Aplikujte buď za krk nebo pod křídlo na holou kůži jednu kapku a za tři dny zopakovat a pak ještě jednou.
V noci je naštěstí tichý. Mám je v pokoji, kde spím i já, takže je v podstatě v noci ''poslouchám'' pořád. Vím, že v případě roztočů, by při spaní mělo být slyšet jakoby cvakání. To naštěstí ne. ( zatím) Tak snad to bude vše OK. Díky za reakci.