Úmrtí andulky, nemoc?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2018 17:14
Čivavy1599

XXX.XXX.193.145

Dobrý den mám smutnout zprávu ale co vy s ní. Měli jsme andulku bylo jí 5 let a náhle umřela zničehonic., ale to bylo před 2 rokama. Pořídily jsme si novou byli ji 2 roky a dnes také zemřela. Od včerejšího večera začala andulka padat a neudržela se na větvi. Měla zavřený oči. Nereagovala. Nevnímala ani na zavolání. Schovávala se za zrcádkem. Během noci padala. Měla snahu jít nahoru ale už ji to nešlo. Ležela na zemi. Bez energie. Nejedla. Nepila a dnes zemřela.
Už druhá. Co to mohlo být? Achjo.

9.1.2018 17:18
Čivavy1599

XXX.XXX.193.145

Byla malátna a tichá. "nozdry" nebo jak se tomu říká měla trochu zvěčené a nabělené.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.1.2018 18:19
Uživatel s deaktivovaným účtem

Příčina úhynu se určuje jen a pouze pitvou.

14.1.2018 13:49
eli22

XXX.XXX.181.33

Kde byla umístěná klec? Nebyla v kuchyni?

14.1.2018 15:17
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Jedna z možností může být otrava teflonem, proto se eli22 ptá na tu kuchyni.
Bez pitvy je to hádání, ale cena za pitvu se na andulu nevyplatí. Jen na příště, jestli poblíž smažíte na teflonové pánvi, nebo stačí i friťák, sendvičovač, tak by se to vysvětlilo.

14.1.2018 15:19
eli22

XXX.XXX.181.33

pterodactyll napsal(a):
Jedna z možností může být otrava teflonem, proto se eli22 ptá na tu kuchyni.
Bez pitvy je to hádání, ale cena za pitvu se na andulu nevyplatí. Jen na příště, jestli poblíž smažíte na teflonové pánvi, nebo stačí i friťák, sendvičovač, tak by se to vysvětlilo.

Přesně tak, ještě dodám, že tam patří i toustovač a hlavně remoska.

14.1.2018 19:31
krys

XXX.XXX.113.226

Mám spojenou kuchyň s obývákem, používám výše uvedené spotřebiče. V obýváku jsem měla guldy, kanáry, pyrury, agáče a nikdy mi nic neonemocnělo ani neuhynulo.

14.1.2018 19:45
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

eli22 napsal(a):
Přesně tak, ještě dodám, že tam patří i toustovač a hlavně remoska.

Dobrá připomínka.Ale příčin může být mnoho.
Napíšu to tvrdě. Takových andulek i náhle hyne desíky. Zákožka - svrab, plicní roztoči, střevní bakterie a hlísti. Ale nic nejde tak rychle, jak je popisováno. Leda náraz do hlavy. Andulka původem obyčejná nebo výstavní, která tak dlouho jako obyčejná nežije,
Tyto rady i moje jsou úplně k ničemu. Lékař bez prohlídky pacienta též nedá diagnózu.
Na objevení roztočů stačí nejlevnější školní mikroskop z bazaru, škrkavky ve střevě po otevření střeva pouhé oko, překrvení či výron už zkušenější, ale vše ZADARMO !

14.1.2018 21:37
eli22

XXX.XXX.181.33

Moudivláček napsal(a):
Dobrá připomínka.Ale příčin může být mnoho.
Napíšu to tvrdě. Takových andulek i náhle hyne desíky. Zákožka - svrab, plicní roztoči, střevní bakterie a hlísti. Ale nic nejde tak rychle, jak je popisováno. Leda náraz do hlavy. Andulka původem obyčejná nebo výstavní, která tak dlouho jako obyčejná nežije,
Tyto rady i moje jsou úplně k ničemu. Lékař bez prohlídky pacienta též nedá diagnózu.
Na objevení roztočů stačí nejlevnější školní mikroskop z bazaru, škrkavky ve střevě po otevření střeva pouhé oko, překrvení či výron už zkušenější, ale vše ZADARMO !

Příčin může být mnoho, to bezpochyby, tohle byl je tip. U nás už ani jeden teflonový spotřebič nemá šanci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík