Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.1.2018 17:51

Vím že je rosela voliérový papoušek, který hezky zpívá a není vhodná k ochočení, ale moje kamarádka tvrdí že je na ochočení. Vím, že každý papoušek se dá ochočit, ale rosely moc společnosti nepotřebují... Tak nevím...

13.1.2018 18:47
were

XXX.XXX.220.250

Dobrý den, slámky chovám ve voliéře. Moje zkušenost je ta, že na ochočení teda vůbec nejsou. Každý den jsem s nimi v kontaktu. Kakarici, mnohobarví, nádheráci jsou na moji přítomnost navyklí a max. trochu poposkočí, když si myslí, že jsem u nich moc blízko nebo se jich už moc dotýkám. Zato slámky po 3 letech došli to té míry, že nelítají jak blázni po voliéře, když tam příjdu, ale odletí co nejdál a běda, když se k nim přiblížím moc blízko. To je rachot ve voliéře. A nedej bože, když tam příjde někdo koho neznají. To jsou jak blázni. Takže za mě, ochočovat určitě ne. A s tím zpěvem taky nevím. Bud pískají takové to kuky kuky to je hezké a dá se to za zpěv považovat a nebo vřískají v záletech tak až uši zaléhají. A to se zpěvem nic společného nemá. Je ale pravda, že to jsou spíš tišší papoušci i když řvou. Je to stále míň než třeba papoušci Jižní Ameriky.

13.1.2018 19:50

No oni ji mají měsíc a už začíná pískat a chodí na bidlo v ruce, ale na ruku zatím ne. Taky se mi to s tím zpěvem nezdá na doma

Přidejte reakci

Přidat smajlík