Alexandr malý houpačka a prúměr bidélka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.1.2018 10:07
misimisi

XXX.XXX.243.14

Dobrý den, výběr u nás padl na alexandra malého z púvodní korely. Koukám po vhodné velikosti houpačky, a jaké vybrat průměry větví na bidélka. Poradí někdo? Předem děkuji. M.

27.1.2018 08:56
misimisi

XXX.XXX.243.14

Zatím mi nikdo neporadil, ale alespoň se podělím o to, co jsem nasla. Na houpačku kromě drátu lze použít i šňúru na prádlo ze 100% bavlny, k dostání je obvykle v drogerii, domácích potřebách za několik desítek korun několik desítek metrů. Větve najdeme v lese či na zahradě z nepostříkaných vhodných stromů. Tak budu mít houpaček třeba 10 v požadované velikosti, a třeba i žebříky na šplhání. Spoje se nejlépe zářezy po stranách větví. Jako bonus jsou náklady opravdu korunové ve srovnání z eshopy. Tímto děkuji neznámé paní za skvělý nápad.

27.1.2018 16:37
kkki

XXX.XXX.54.213

misimisi napsal(a):
Dobrý den, výběr u nás padl na alexandra malého z púvodní korely. Koukám po vhodné velikosti houpačky, a jaké vybrat průměry větví na bidélka. Poradí někdo? Předem děkuji. M.

Zdravím, průměr větví vyberte tak, aby ho alex neobejmul.K.

27.1.2018 16:48
misimisi

XXX.XXX.243.14

kkki napsal(a):
Zdravím, průměr větví vyberte tak, aby ho alex neobejmul.K.

Moc děkuji, to právě vím, ale nevím, od kterého průměru větve sbírat Hádám tak od 3-4 cm průměr? Bydlím u lesa, tak to nebude určitě těžké najít plánuji i ptačí strom a menší posedy, které postavím na skříně či stůl, aby se méně věnoval nábytku snad

28.1.2018 12:11
kkki

XXX.XXX.54.213

misimisi napsal(a):
Moc děkuji, to právě vím, ale nevím, od kterého průměru větve sbírat Hádám tak od 3-4 cm průměr? Bydlím u lesa, tak to nebude určitě těžké najít plánuji i ptačí strom a menší posedy, které postavím na skříně či stůl, aby se méně věnoval nábytku snad

To by mělo stačit, je třeba se u jednotlivých papoušků podívat po dosednutí na větev.Jelikož chovám různé druhy, tak musím vypozorovat i průměry větví.K.

28.1.2018 16:05
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Když mu budete dávat celé větvičky tak tam bude mít přirozeně různé průměry a nemusíte nic měřit. Houpačky patří do cirkusu a ne ptákům. Nepleťte si ho s hračkou, je to živý tvor.

28.1.2018 16:43
misimisi

XXX.XXX.243.14

Kdysi jsme doma měli ještě u mých rodičů drobné ptáčky, houpačku milovaly, vše má být zábava pro něj, nikoliv pro naši podívanou. Rozhodně by jsem nechtěla, aby se nudil, pokud bude chvíli o samotě. Chci jen pro budoucího člena naší rodiny dostatek podmětů. Jinak bude mít přes 80m2 možnost proletu, ale klec mu nechci přeplácat příliš velkou větví, aby jsem mu neubírala zbytečně místo. Bude u nás až od jara, proto hledám podrobnější info zde, aby měl vše předem nachystané. Děkuji všem za rady a postřehy.

28.1.2018 16:55
misimisi

XXX.XXX.243.14

misimisi napsal(a):
Kdysi jsme doma měli ještě u mých rodičů drobné ptáčky, houpačku milovaly, vše má být zábava pro něj, nikoliv pro naši podívanou. Rozhodně by jsem nechtěla, aby se nudil, pokud bude chvíli o samotě. Chci jen pro budoucího člena naší rodiny dostatek podmětů. Jinak bude mít přes 80m2 možnost proletu, ale klec mu nechci přeplácat příliš velkou větví, aby jsem mu neubírala zbytečně místo. Bude u nás až od jara, proto hledám podrobnější info zde, aby měl vše předem nachystané. Děkuji všem za rady a postřehy.

Omlouvám se - milovali*.

28.1.2018 17:50
lada 4

XXX.XXX.67.63

Dobrej, houpačku mu dejte ad si kaž dej říká co chce. Když se mu nebude zamlouvat tak na ní chodit nebude. A pokud v kleci budou větve různého průměru tak je potom jedno jakej průměr má houpačka.

28.1.2018 18:31
misimisi

XXX.XXX.243.14

U té houpačky mě trápila výška, všechny v eshopech by odpovídaly tak andulkám, max korelám, případné závratným cenám. Ještě dumám nad koupelničkou, snad najdu lepší řešení než misku na dno klece. Případné kálení do ní z bidla se mi moc nezamlouvá. Našla jsem plastovou závěsnou cca 19x21x21,19x23x22,16x26x22 cm, zdá se mi to malé, co myslíte?

Přidejte reakci

Přidat smajlík