Alexandr Růžový Vousatý

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.1.2018 11:54

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám doma Alexandra Vousatého a asi před půl rokem se mu začal vybarvovat zobák, ale teď ho má zase úplně černý. Chybí mu něco? nebo se to zpraví až bude více starší? (má shruba rok)
Děkuji za odpověď.

29.1.2018 12:15
malejmira

XXX.XXX.148.11

Už to tak zůstane, máte samičku , ty mají po vybarvení černý zobák.

29.1.2018 12:43

Ale stejně mi to přijde zvláštní.. že se mu to zpátky přebarvilo.. vážně to nemůže být třeba nedostatkem vápníku? nebo tak ?

29.1.2018 18:36
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ale stejně mi to přijde zvláštní.. že se mu to zpátky přebarvilo.. vážně to nemůže být třeba nedostatkem vápníku? nebo tak ?

Něco si o tom přečtěte. Máte samici a dobře ji prodáte. samců je dost. Třeba u čínských je to totéž. Jsou i podvodníci, kteří okroužkují mladé o rok staršími kroužky a prodaji ptáky jako roční sanice s černým zobákem. To je pak údiv, že zobák zčervená. Ale myslím si, že to je jen zlomek podvodníků a ne nás chovatelů.

29.1.2018 18:53

Prodávat ji nebudu, protože ji beru jako část svoji rodiny a už bych ji nedala.. jenom má už klučičí jméno (protože mi bylo řečeno, že to bude s 80% kluk) ale tak nevadí.. asi už zůstane tajně klukem.Děkuji moc za odpověď:).

29.1.2018 19:00
lupus4

XXX.XXX.95.119

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Prodávat ji nebudu, protože ji beru jako část svoji rodiny a už bych ji nedala.. jenom má už klučičí jméno (protože mi bylo řečeno, že to bude s 80% kluk) ale tak nevadí.. asi už zůstane tajně klukem.Děkuji moc za odpověď:).

Proč je zastřihlá ?

29.1.2018 19:08

Protože je z voliery.. a když jsem si ji vzala domů tak se šíleně všeho bála a narážela do všeho. Takže to bylo pro její bezpečí a i se trénovala líp.

Přidejte reakci

Přidat smajlík