Avicentra special light - velký papoušek

Alexandr malý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.2.2018 17:18
misimisi

XXX.XXX.243.14

Dobrý den, bude tato směs (kardi, pohanka, dari, proso žluté, oves celý, oves nahý, slunečnice bílá, pady rýže, čirok, semenec, lesknice, dýně, pšenice, cedrové ořechy, chilli papričky) odpovídající pro Alexandra malého? Plus směs sušeného ovoce a ořechů pro vel. a stř. papoušky, čerstvá zelenina, zelené a ovoce dle momentální dostupnosti, větvičky, sépiová kost, strouhaný kokos, grit... Chybí něco, hlavně ve směsi? Papoušek bude jeden od mláděte. Mám pořídit i nakličovací směs? Díky moc, M.

14.2.2018 17:37
AmazoniaPrib

XXX.XXX.181.79

misimisi napsal(a):
Dobrý den, bude tato směs (kardi, pohanka, dari, proso žluté, oves celý, oves nahý, slunečnice bílá, pady rýže, čirok, semenec, lesknice, dýně, pšenice, cedrové ořechy, chilli papričky) odpovídající pro Alexandra malého? Plus směs sušeného ovoce a ořechů pro vel. a stř. papoušky, čerstvá zelenina, zelené a ovoce dle momentální dostupnosti, větvičky, sépiová kost, strouhaný kokos, grit... Chybí něco, hlavně ve směsi? Papoušek bude jeden od mláděte. Mám pořídit i nakličovací směs? Díky moc, M.

Ano chybí. Chybí mu protějšek, parťák.Přib.

14.2.2018 17:44
misimisi

XXX.XXX.243.14

AmazoniaPrib napsal(a):
Ano chybí. Chybí mu protějšek, parťák.Přib.

Pravda, s kanibalismem jsem nepočítala Ale teď vážně... Do budoucna partnerku zvažuji. Má to ale háček, budete muset přijet, dát slivovičku, pogrilování s mým partnerem a snad jej společně přesvědčíme trošku dříve

19.2.2018 09:09
misimisi

XXX.XXX.243.14

...

19.2.2018 09:40
kubanec

XXX.XXX.103.251

Zdravim jelikoš vám nikdo neporadil tak trochu pomúžu nakličovací směs je zbytečňé kupovat protože múžete dát nakličit to čim krmite alexandrovy by stačila i směs pro středni papoušky jako je korela rozela barnard ale jelikoš máte jen jeden kus zřejmě tak je to jedno jde o cenu ti co mě napadnou že jsem poradil blbě tak jste měli poradit vy

19.2.2018 09:56
misimisi

XXX.XXX.243.14

kubanec napsal(a):
Zdravim jelikoš vám nikdo neporadil tak trochu pomúžu nakličovací směs je zbytečňé kupovat protože múžete dát nakličit to čim krmite alexandrovy by stačila i směs pro středni papoušky jako je korela rozela barnard ale jelikoš máte jen jeden kus zřejmě tak je to jedno jde o cenu ti co mě napadnou že jsem poradil blbě tak jste měli poradit vy

Moc děkuji No spíše, že pro jednoho, případně jednou dva, mi přijde zbytečné kupovat jednotlivé druhy semen a míchat je sama, zbytečně dlouho by mi to tu pak stálo, což více jak půl roku nechci pokoušet. Jen jestli tam nechybí nějaká důležitá zrnina, ať se chlapec má dobře Jinak ještě mám seneg. proso, a kdyby něco grepový sirup na první pomoc.

19.2.2018 12:01
hicks

XXX.XXX.183.35

Hlavně si nechte poradit od chovatele, který vám papouška prodával. Je my divné dávat alexandrovy malému směs pro velké papoušky plus ořechy. Dle mého pšenice a cedrové ořechy nebude louskat. Pšenici spíše nakličuji. Směs s ořechy bude pro alexandra příliš tučná a sušené ovoce dle mého zbytečné, když budete podávat čerstvé. Volil bych směs pro střední papoušky s menším obsahem slunečnice, nebo spíše směs kde je menší podíl žíhané, nebo bílé slunečnice. Vyzkoušejte Deli nature, nebo vámi zmiňovanou avicentru pro střední papoušky. Nemůžu vám jinak poradit. Alexandry chovám, ale míchám si sám. Hodně zdaru.

19.2.2018 12:43
misimisi

XXX.XXX.243.14

Náš ptačí strom pro inspiraci.

19.2.2018 13:09
misimisi

XXX.XXX.243.14

hicks napsal(a):
Hlavně si nechte poradit od chovatele, který vám papouška prodával. Je my divné dávat alexandrovy malému směs pro velké papoušky plus ořechy. Dle mého pšenice a cedrové ořechy nebude louskat. Pšenici spíše nakličuji. Směs s ořechy bude pro alexandra příliš tučná a sušené ovoce dle mého zbytečné, když budete podávat čerstvé. Volil bych směs pro střední papoušky s menším obsahem slunečnice, nebo spíše směs kde je menší podíl žíhané, nebo bílé slunečnice. Vyzkoušejte Deli nature, nebo vámi zmiňovanou avicentru pro střední papoušky. Nemůžu vám jinak poradit. Alexandry chovám, ale míchám si sám. Hodně zdaru.

Moc děkuji. Pokusím se sehnat, ale tu Avicentra měli jen 25 kg, právě, jinak jsem vyčetla, že mají mít pro velké, a ano, i chovatel dává pro střední, ale těch 25 kg spotřebuje. Budu muset papouška hodné prohánět nebo tu slunčnici povytahovat

15.10.2018 21:03
Mara92

XXX.XXX.240.250

Doplnil bych bobule. Šipek, rakytnik, černy bez, hloh, boruvky jeřabiny, zeleninu hlavně červenou a oranžovou mrkev, červena řepa, červena paprika potom celer, nať z mrkve rukola oregano, bazalka špenat a rukola.

Přidejte reakci

Přidat smajlík