Papoušek nádherný ve společné voliéře

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2018 18:36
vlasi11

XXX.XXX.162.231

Dobrý večer,
máte prosím někdo zkušenost s nádhernými ve společné voliéře. Já mám ve voliéře tři páry andulek a dva páry korel. Chtěl bych to trochu oživit. Díky za rady.

4.3.2018 18:47
rybyckar

XXX.XXX.142.1

vlasi11 napsal(a):
Dobrý večer,
máte prosím někdo zkušenost s nádhernými ve společné voliéře. Já mám ve voliéře tři páry andulek a dva páry korel. Chtěl bych to trochu oživit. Díky za rady.

Mam ale spatny, dal jsem do voliery o rozmerech 5x2x2metry pet paru andulek, par korel a par nadhernych, prvni hnizdeni docela uslo, druhe uz bohuzel opet na nic.Od te doby jsem zastance co druh to samostatne, u korel a vyse uz jen po paru.

4.3.2018 19:01
vlasi11

XXX.XXX.162.231

děkuji za odpověď. Problém byl jen s odchovem, nebo bylo špatné celkové soužití?

4.3.2018 19:26
rybyckar

XXX.XXX.142.1

vlasi11 napsal(a):
děkuji za odpověď. Problém byl jen s odchovem, nebo bylo špatné celkové soužití?

Vetsinou s tim odchovem, to souziti je ruzne a jak je odskouseno mimo chovnou sezonu se ptaci prispusobi i druhy o kterych by sme to nerekli, ale jak dojde k toku je vetsinou problem z napadanim, ci prinejlepsim ruseni jednoho paru druhym. Nechci neco propagovat ale je 100% lepsi chov po paru a to nejenom z duvodu snasenlivosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík