Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2018 18:56
katka.hubs

XXX.XXX.103.197

Prosím vás mám problém s tím že mi oslepla aymara pruhovaná - sameček - mám je ve voliére doma s korelama - už je mu 9 let a měla jsem k němu samičku a ta mi dnes umřela také ji bylo 9 let. Chci se zeptat zda myslíte jestli je dobrý nápad - když mám ted samotného samečka - pořídit k němu samičku i když je slepý a byl s tou mojí v páru už od malička. Jestli si zvykne nebo ne. Má někdo zkušenost nebo radu.
Děkuji

26.3.2018 19:45
AmazoniaPrib

XXX.XXX.181.79

katka.hubs napsal(a):
Prosím vás mám problém s tím že mi oslepla aymara pruhovaná - sameček - mám je ve voliére doma s korelama - už je mu 9 let a měla jsem k němu samičku a ta mi dnes umřela také ji bylo 9 let. Chci se zeptat zda myslíte jestli je dobrý nápad - když mám ted samotného samečka - pořídit k němu samičku i když je slepý a byl s tou mojí v páru už od malička. Jestli si zvykne nebo ne. Má někdo zkušenost nebo radu.
Děkuji

To je mi líto a každá rada drahá. Já osobně bych to zkusil, může mu být ve finále oporou.

26.3.2018 20:01
kubanec

XXX.XXX.103.251

Taky bych to zkusil bejt slepej a sám dost blba varianta aspoň si pokecaj.

26.3.2018 21:09
AmazoniaPrib

XXX.XXX.181.79

Zvířata mají ještě další smysly, které lidé neznají a nechápou. Slepota je pro ně špatná, ale ne úplně fatální, protějšek pro něj bude přínosem a vše bude zvládat lépe. Protějšek se mu i přizpůsobí.

27.3.2018 18:30
katka.hubs

XXX.XXX.103.197

Děkuji za rady, tak já to zkusím a sháním k němu teda samičku. Snad se mi někdo ozve.zatím ho mám ve voliéře ještě s korelama tak zatím není uplně sám. Nechala jsem mu i budku takže na noc chodí spát do budky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík