Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2018 21:46
G.H.

XXX.XXX.27.166

Dobrý den, můžete mi prosím poradit, je na fotce( za albínkou) skutečně opalín? Je to samec, má červené oči.Mohl by vytvořit pár s lutínkou- červené oči.Jaká by byla mláďata?

27.3.2018 04:10
zbosace

XXX.XXX.6.143

Zdravim vas. Skúsim odpovedať čisto teoreticky. Pýtate sa na opalina? no neudavate dôvod. V prvom rade by bolo treba vedieť vek vtáka, keďže by mohlo ísť o samca a tam u nestrakatych vtákov po prepereni znaky opalinov miznú. Z môjho pohľadu je táto korela bielohlava škoricová plavá, vzhľadom na červené oko. Možno je tam aj iný faktor ktorý by sa dal zistiť len pri potomstve. Druhá možnosť je, keďže sa spomína aj mutácia skoricove bielohlave perlove/opalinove/albino, že by to mohol byť prepereny samec. Osobne som však samca tejto mutácie/kombinácie ešte nevidel ani na fotke. Posledná vaša otázka o vhodnosti párenia. Treba posúdiť kondíciu vtákov, stav operenia-hlavne plešinka za chocholom a veľkosť vtákov. Ak obaja pochádzajú zo spojenia červené oko x č.o.nedaval by som ich dokopy. Z chovatelskeho hľadiska máte v rukách takú malú raritu tak uvážte ako s ňou naložíte.

27.3.2018 06:59
G.H.

XXX.XXX.27.166

Děkuji moc za odpověď.Korele jsou 2 roky, mám jí cca 10 dní a je to samec, koupila jsem ní na burze, ani prodávající nevěděl co prodává.Ohledně výběru partnerky, ještě uvidíme jakou si vybere, prozpěvuje všem Děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík