petr.pospisil
napsal(a):
Děkuji za odpověď, hned jsem je vyzkoušel.docela dobrý hlavně kdo dělá droboť,
Jsou to holandské stránky.Nezná někdo německé, kvuli vdálenosti.
Děkuji Petr.
https://www.tierflohmarkt.de/anzeigen.php?Landwahl=&Gruppe=Voegel&kategorie=Weichfresser&Art=Biete
Větší šanci na dopárování máte ale na holandských stránkách, hlavně ty sojky by jste měl sehnat bez větších problémů, speciálně odkaz, který jsem Vám dal je na chovatele který tyto ptáky pravidelně odchovává. Žluvy se také čas od času objevíjí...tak držím palce ať nedopadnete jak já...už 6let marně hledám 0,1 Lamprotornis Hildebrnadti...
Děkuji všem za odpověď. budu se snažit vše poshánět.
Sháněl jsem samce žluvy 2 roky, když jsem ho sehnal zabili mě ho špačci oranžovokřídlý.To nebyla chovná sezona..Samice si ani nevšimli a je tam dodnes..Tak mužu začít shánět znovu.
Sojka uhynula na vejcích.Prostě nekonečný boj.Zdavím všechny poctivý chovatele a diky.
Petr.
petr.pospisil
napsal(a):
Děkuji všem za odpověď. budu se snažit vše poshánět.
Sháněl jsem samce žluvy 2 roky, když jsem ho sehnal zabili mě ho špačci oranžovokřídlý.To nebyla chovná sezona..Samice si ani nevšimli a je tam dodnes..Tak mužu začít shánět znovu.
Sojka uhynula na vejcích.Prostě nekonečný boj.Zdavím všechny poctivý chovatele a diky.
Petr.
Jak vypadá špaček oranžovokřídlý? Nebo myslíte Onychognathus morio - rudokřídlé?
Jinak k těm žluvám jestli je máte ve společné volieře tak to není nejlepší nápad. Jsou to pěkný prevíti.
R.
petr.pospisil
napsal(a):
Máte pravdu správně rudokřídlý,.Samozřejmě v letě mám každý pár zvlášť.Jen přes zimu z duvodu
nedostatku zimních prostor jsem je dal dohromady a takle to špatně dopadlo.Špačci žluvě ůpně rozklovali hlavu. Jak jsem již psal samici si nevšimli. Člověk se stále učí.
S pozdravem Petr.
Špačci rudokřídl mohou být celoročně ve venkovních voliérách..
S pozdravem R.
petr.pospisil
napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu, scháním kontakt na zahraniční inzertní webové stránky, přišel jsem o sojku dlouhoocasou středoamerickou a žluvu černošijnou, které v ČR nemůžu sehnat.Poradíte mi?Za odpovědi děkuji Petr.
Žluvu černošíjnou chová pan A. Adamec v Košicích- loni prodával 3 kusy, tak se zkuste poptat ho...
v předešlé mé reakci jsem vám poslala odkaz na www.enimalia.com, stačí se jen přihlásit, do vyhledávače dát latinský název toho co hledáte, nezapomeňte označit druh a panu Adamcovi můžete napsat přímo.