Chovatelia davajte si pozor na tohoto podvodnika teraz inzeruje inzerat:
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/3189451/1-1-kk-rudoceli/
Pre straku kakarika som cestoval skoro 150 km s cenou som suhlasil a na mieste mi povedal ze mi ju nepreda pokial nezoberiem aj druhu straku ktora bola v ubohom stave a aj bez chvosta a chcel zanu este tolko isto ako aj za tu ktoru som mal vyzdvihnut! potreboval som samicky a ponukal mi tam aj cremino udajne zamicu lenze to bol samec a chcel ma oklamat a teraz to uz inzeruje ako samca.takze davajte si pozor lebo tie co predava na inzerate su vsetko pribuzne 1.0 straka017 je ich otec a ponuka to v pare s dcerou a 1.0 creme a 0.1 su surodenci tiez. vsetci traja 018 su z jedneho hniezda takze davajte si pozor lebo toto nieje ziadny chovatel ale obycajny podvodnik !
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
luki238
napsal(a):
Pre straku kakarika som cestoval skoro 150 km s cenou som suhlasil a na mieste mi povedal ze mi ju nepreda pokial nezoberiem aj druhu straku ktora bola v ubohom stave a aj bez chvosta a chcel zanu este tolko isto ako aj za tu ktoru som mal vyzdvihnut! potreboval som samicky a ponukal mi tam aj cremino udajne zamicu lenze to bol samec a chcel ma oklamat a teraz to uz inzeruje ako samca.takze davajte si pozor lebo tie co predava na inzerate su vsetko pribuzne 1.0 straka017 je ich otec a ponuka to v pare s dcerou a 1.0 creme a 0.1 su surodenci tiez. vsetci traja 018 su z jedneho hniezda takze davajte si pozor lebo toto nieje ziadny chovatel ale obycajny podvodnik !
No to snad ne ! vzdyd kazdy tvrdi ze je poctivy.Hlava ani chvost to nebere.
luki238
napsal(a):
Jo jo známá firma.K.
luki238
napsal(a):
Kde ten člověk bydlí?
luki238
napsal(a):
V Babice okr uh. hradiste.
To udává v inzerátech. Je z Buchlovic. Též inzeruje pod imail na blbosti. Též mě podvedl se senegalcem. Inzeroval že má tříletou samičku, předání v Babicích na benzínce.O osobní návštěvě nechtěl ani slyšet. Po vypuštění jsem zjistil, že se jedná o mládě okroužkované starým kroužkem.
Nevím, jestli toto varování bude mít účinek. Možná pro ty, kteří přesně ví o koho jde a poznají ho osobně.Ten člověk si po přečtení této diskuze stejně změní email, možná i číslo a bude si špekulovat klidně dál a ti co ho neznají se zase napálí, takže s tím asi nikdo nic nenadělá...
Ten název jeho emailu už ale mluví za vše!
na každou...se voda vaří!
Nezlobte se na mně ale ten inzerát je divný samo sebou proč? Pokud je mi známo samičky nemohou štěpit na ino. A jestli samec je cremino je cenný do chovu. Navíc inzerát chápu že prodává páry. Ale rozhodně se inzeranta nijak nezastávám neznám ho. Dneska je hold svět plný různých podvodničků, a je smutné že i mezi náma chovateli. Taky jsem několikrát naletěl nu což život jde dál. Chovu zdar.
Jak známo, je neštěstí když v životě máte tu smůlu, že narazíte na takového pitomce. Ať je to běžně v životě nebo dokonce v příbuzenstvu. To jsou lidé naprosto bez charakteru a momentální výhoda nebo jakýkoliv zisk je jim nade vše. Znám to jak z podnikání nebo z běžného života velmi dobře. Bohužel i s příbuznými z manželčiny strany. Říkám si vždy, že už budu příště chytřejší ale jindy zase dojedu na něco jiného. Šmejdů máme kolem sebe opravdu dost. Když ale poznám charakterního člověka věřte, že si ho vážím a dám mu to najevo. Například pán, co mi nechtěně dál nazpět malou částku peněz za nákup papouška a když to zjistil ujížděl za mnou asi 50 km aby mi vrátil rozdíl ve stokorunách. Já chybu přehlédl on ne. Později jsem mu za to věnoval pár Rozel lutino jako uznání četnost. Nyní jsme velmi dobří přátelé a občas se na štěvujeme. Přeji všem štěstí na dobré přátele v životě i v rodině. A na podvraťáky opravdu pozor!
I v chovatelství je takový náš průřez obyvatelstva ČR. Myslím, že těch poctivců a takzvaných šmejdů je asi tak 50:50. Bohužel, myslím, že se to po rozkvětu kapitalismu u nás takto vybarvilo. Vydělat na tom druhém, za jakoukoliv cenu. I za cenu, že ho podvedu nebo okradu. Napsal jsem to asi přísně 50:50 a pravdou je, že je to více rozvrstvené. Jak říká jeden zdejší prodejce čehokoliv. Lidé jsou poctiví ale někdo jen tak do stokoruny, někdo do tisícikoruny a někdo... Když jde o prachy, nezná bratra. Někdy sleduji třeba na TV Prima takzvané Prostřeno. Tam je mnohdy vidět jak je někdo ochotný udělat pro výhru cokoliv, třeba i za cenu, že ze sebe udělá naprostého podrazáka a trotla. Prachy jsou prachy.