Inzerce s fotkou poněkud zavádějící.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.4.2018 14:02
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Často si se zájmem prohlížím fotky v inzerci hlavně papoušků, které sám nabízím.
Dost často zjištuji, hovořím o amazoňanech a p. senegalských, že na ne jedné, ale i několika fotkách inzerovaného jedince jsou prezentováni dospělí a opravdu pěkní jedinci za cenu odpovídající, ale text nabízí roční mládě.
Jistě od inzerce ke koupi je další jednání, ale mně to připadá jako klamavá reklama a past na nezkušené. Ale i já se před desítkami let poučil, že za vlastní hloupost se platí.
Má někdo podobnou zkušenost?

15.4.2018 16:28
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Ano, mám podobnou zkušenost. Na fotce něco úplně jiného než je skutečnost.
Najdou se i tací.že k inzerátu dávají fotky cizí, kradené.
Nebo úplně bez fotek, což dnes, kdy udělá kvalitní fotku každý průměrný telefon nechápu.
Něco jiného je když jedu dvacet km a pak to co vidím nechci. Když ale jedu 150 km a je mi nabízeno staré oškubané zvíře, tak to zamrzí.

15.4.2018 17:20
opal88

XXX.XXX.197.236

pterodactyll napsal(a):
Ano, mám podobnou zkušenost. Na fotce něco úplně jiného než je skutečnost.
Najdou se i tací.že k inzerátu dávají fotky cizí, kradené.
Nebo úplně bez fotek, což dnes, kdy udělá kvalitní fotku každý průměrný telefon nechápu.
Něco jiného je když jedu dvacet km a pak to co vidím nechci. Když ale jedu 150 km a je mi nabízeno staré oškubané zvíře, tak to zamrzí.

Súhlasím s Vami. Vela krát som videl aj inzeráty s mojimi fotkami. Upozornil som ich, aby napísali že foto je ilustračné alebo fotky vymenili za svoje. Väčšinou to urobili.
Na druhej strane nepochopím tých chovateľov, ktorí aj keď predávajú drahší druh alebo vzácnejšiu mutáciu, dajú do inzerátu fotku mizernej kvality. Mám na mysli, že fotka je rozmazaná, celkom tmavá alebo je to fotené z dialky a nie je tam nič vidieť.
Kvalitná fotka vždy pritiahne pozornosť a určite zvýši aj predajnosť.

Přidejte reakci

Přidat smajlík