Alexandr Malý

Prodám Alexandra malého - Prodám 2 samice Alexandra malého tříbarevný Stra...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Kdyz uz to máte takto uděláno je škoda ty mezisteny rusit...to tam spíš dodelejte to dvojité pletivo. Třeba se Vám v budoucnu budou líbit jiní ptáci a takto to máte připraveno i na tuto variantu...
Pokud chcete zkusit společný chov alexandru radsi postavte volieru novou a dejte tam hejno číňanů...možná by šli i vousati s rudohlavyma ale s alexandrama malýma bych to neriskoval...to jsou "potvory" a nebo by jste musel mít tu volieru mnohem větší...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
cvrdlikacek
napsal(a):
Jen takovy muj postreh, pokud chcete chovat alexe v hejnu tak zalozte nove hejno jen z mladych ptaku a vypustit je tam vsechny nejlepe zaroven. :).
Pred casem sem tak jak vy pisete udelal, Vpustil jsem do voliery tri mlade pary alexandu malych a jak dospely dal jsem budky. vse se zvrhlo a zacaly se napadat a nesedely.Rozdelil jsem po paru a sedi.Uz nikdy zadny spolecny chov.
Chlupak
napsal(a):
Dobry den. Mam 4 voliery o velikosti 1x3x2.2 s.h.v... premyslim o spojeni a dat tam 4 pary alexu... na vetsi prolet.. myslite ze je to blbost?... me osobne by se to zamlouvalo.. nebo spise nechat rozdelene boxy po parech dekuji...
Dobry den, mam 2.3 a jsou v pohode i dobe hnizdeni zalezi jestli si na sebe zvyknou.