Co si o tom myslíte?jedná se o loňskou samičku, je již druhá taková od přírodního páru.
Samec takto sfarbený od vyliahnutia (2014) všetci jeho súrodenci 1,0 sú takto sfarbený, poradí niekto čo ďalej či skúsiť pribuzensku plemenitbe alebo cudziu krv pokiaľ bi som chcel ustáliť takúto farbu, ďakujem.
damon
napsal(a):
Co si o tom myslíte?jedná se o loňskou samičku, je již druhá taková od přírodního páru.
Vy by ste potrebovali takéhoto králováka do páru k vašej 0.1.
damon
napsal(a):
Máte pravdu potřeboval, mohl bych vás poprosit o kontakt na chovatele.
Napište mi to třeba do zprávy děkuji.
kontakt nemám, ale ponuka bola smerovaná z Moravy a cena bola tak si do 1200 eur, ale 0.1 tam bola obyčajná ( proste nemala oraž prsia, ale červené), u nás má chovateľ p. Fraňo 1.0 - staršieho, prepereného, ale kontakt nemám - email: frano.s@centrum.sk)
S pozdravom
sharon
napsal(a):
kontakt nemám, ale ponuka bola smerovaná z Moravy a cena bola tak si do 1200 eur, ale 0.1 tam bola obyčajná ( proste nemala oraž prsia, ale červené), u nás má chovateľ p. Fraňo 1.0 - staršieho, prepereného, ale kontakt nemám - email: frano.s@centrum.sk)
S pozdravom
moc děkuji za info.
kubanec
napsal(a):
Jednou tu byl inzerat s oranžovým samcem a k tomu bylo varování že ten samec koluje z jednoho konce republiky na druhej a tu barvu nepředává. A co ta druhá samice tu jste si nechal ?máte o ni nějake zpravy pokud jste ji prodal?
Pokusím se to vysvětlit.Jedná se o deset let srarý pár, před třemi lety první hnízdo(tři přírodní samci).Před dvěma roky tři mladí(dva samci a jedna samice).
Samice právě takto zbarvená jako je tahle, jenže se po vylétnutí smrtelně zranila tak
jsem se jejího přepeření nedočkal.
Vloni dva samečci a tato samička.
damon
napsal(a):
moc děkuji za info.
našiel som foto ponúkaných 2.2 oranž pap. královských.po debate s predávajúcim, mňa zaujímali tie fľaky žlté v krídlach, a chcel som certif. na PBFD tak prestal so mnou debatovať. už mám určité skúsenosti keď majú papagáje žlté fľaky na krídlach, chrbte skoro vždy boli pozitívne na PBFD - môj názor.
Jak chceš
napsal(a):
Dobrý den pane sharon,
a nebylo to tak že jste chtěl zase jen měnit a né kupovat?!
Jak je u Vás zvykem..
Tak nepište hlouposti!
možno máte i pravdu, a čo je na tom, že ponúkam výmenu, ak chcem niečo iné chovať, alebo mám o to záujem, tak musím niečo pustiť proste uvolniť volieru, ja mám len 6ks volier, a mám plno, teraz mám 4.4 pap. karmínový + 2.2 pap. amboin.
Takže asi ste to vy čo ponúkal tie oranž královské skúste priznať aj Vy farbu!?, škoda, že som si nezapísal tel. číslo alebo nezaložil email, všetko som zahodil - zmazal - len foto som si uložil, lebo ma to zaujalo