Donesiem : 1.1 pap. žltoramenný kr.17 s DNA nepr.( HOODED ), výmena za kakariky čč modré, straky kr.18.
Zvláštne reakcie ":môžme byť radi, že AG robí burzy".Radi sme!Burzy sú dobré, priestory vyhovujúce, parkovanie má rezervy, ale nech sa dodržujú termíny.Posledná burza bola súčasne s burzou v Přerove aj v Monore.Potom je účasť taká aká bola naposledy.Pokiaľ sú burzy naplánované na každú štvrtú nedeľu v mesiaci a robí sa to celé roky, tak si myslím, že jednorázové akcie by sa mohli naplánovať na dátum mimo termínu burzy.Aspoň tak si to myslím ja.Možno by sa mali vyjadriť kompetentní, prečo je to tak.
Uživatel s deaktivovaným účtem

ako by som to písal ja.

Chovatelská burza je 12 krát za rok a prináša AG pravidelný nie malý finančný zisk.V podstate pokial bude výstavisko stát a fungovat maju zabezpečený mesačný prijem na X rokov.Toto všetko by sa malo brat do uváhy.Základ seriozneho podnikania je spolahlivost.Pár výstav som absolvoval ako spoluorganizátor aj ako vystavovalel.Nikde sa vás nepýtaju kedy chcete vystavovat, lebo aj tak všetkým nevyhoviete.Oznámy sa termin.Bud sa prisposobite, alebo nebudete vystavovat.

Prosím vás ako to možete porovnávat?Pokial sa nemýlim Erfurt je 2 krát do roka.Nepravidelne.Oni si možu dat termín kedy je volné výstavisko.Toto nebolo prvý krát, že sa v Nitre menil termín.Stretli ste sa s takým niečim niekde inde?