Alexandři malí a andulky v jedné volieře

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2018 18:12
Mara92

XXX.XXX.196.193

Dobrý den. Postavil jsem dvě voliery jedna 2m a druhá 4m, šiře 1m, vyška 2m jsou hned vedle sebe. Osazenstvo 4páry andul a 2 páry Alexandru Malých. V plánu mám mít tyto druhy zvlašť, ale přemyšlim nad tím, že by byli pohromadě a měli větší prolet. Hnizdit nebudou. Vaše názor?

13.5.2018 19:30
misimisi

XXX.XXX.243.14

Také mě to zajímá, co ostatní na to. Většina doporučení je chovat po párech. Asi ty alexandry by to chtělo páry odděleně, ale třeba má někdo zkušenost, že odděluje jen na hnízdění?

Neregistrovaný uživatel

13.5.2018 19:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

Skusenost je takova ze ptaci dospeji, ze jim nedate budky neznamena ze nepujdou do toku, a pak se budete mozna divit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.5.2018 20:15
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pohromadě bych to nezkoušela... Má mě alexe a andulku a alex andulce málem ukousl hlavu a nohu... Už si sice zvykli, ale moc to nedoporučuji.

13.5.2018 20:42
Mara92

XXX.XXX.196.193

Mě hnízdění sezona skončila jeden pár alexandru má mladé v budce druhý pár je mladý na hnízděni a anduly výstavní jsou již po odchovech(odchovy v bednovych klecich
po páru. Jen mě zajimaly zkušenosti jinych. Voliera je nova ceka mě natahnou pletivo, takže to nechám zvlášť. Anduly a alexandři samostatně.Děkuji za přispěvky

13.5.2018 23:04
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Mara92 napsal(a):
Mě hnízdění sezona skončila jeden pár alexandru má mladé v budce druhý pár je mladý na hnízděni a anduly výstavní jsou již po odchovech(odchovy v bednovych klecich
po páru. Jen mě zajimaly zkušenosti jinych. Voliera je nova ceka mě natahnou pletivo, takže to nechám zvlášť. Anduly a alexandři samostatně.Děkuji za přispěvky

Dobrý nápad, přišel by jste o ptáky.

13.5.2018 23:35
Mara92

XXX.XXX.240.250

Když jsem volieru stavěl počítá k jsem, s tim, že anduly budou samostatně a alexandři take. Viděl jsem u lidi, že alexandry maji pohromadě i vice páru s mlaďaty dokonce mezi nimi byli i agoši. Ja bych tam měl 2 páry + jejich odchov 4 metry neni podle mě moc, ale to bylo maximu co jsem jim mohl dát.

14.5.2018 11:46
velpap

XXX.XXX.128.27

Jednou jsem mezi hejno andul pustil mladý pár Alexandrů malých, výsledek? U andulčích budek sházená vrchní víka a v budkách seděli Alexandři, vrchem jim z budek z jedné strany koukala hlava a z druhé ocas. Jednomu tak trochu závistivému kolegovi jsem potom z hecu říkal, že se mi povedli odchovat Andoxandři

14.5.2018 11:48
misimisi

XXX.XXX.243.14

Také děkuji, budu mít pár alexů, pokud pořídím časem i druhý, nechám je zvlášť

14.5.2018 11:49
misimisi

XXX.XXX.243.14

velpap napsal(a):
Jednou jsem mezi hejno andul pustil mladý pár Alexandrů malých, výsledek? U andulčích budek sházená vrchní víka a v budkách seděli Alexandři, vrchem jim z budek z jedné strany koukala hlava a z druhé ocas. Jednomu tak trochu závistivému kolegovi jsem potom z hecu říkal, že se mi povedli odchovat Andoxandři

Nemáte fotku?

14.5.2018 18:13
velpap

XXX.XXX.128.27

misimisi napsal(a):
Nemáte fotku?

Bohužel, to je už tak + - 10 let

Přidejte reakci

Přidat smajlík