Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
Skusenost je takova ze ptaci dospeji, ze jim nedate budky neznamena ze nepujdou do toku, a pak se budete mozna divit.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pohromadě bych to nezkoušela... Má mě alexe a andulku a alex andulce málem ukousl hlavu a nohu... Už si sice zvykli, ale moc to nedoporučuji.
Mě hnízdění sezona skončila jeden pár alexandru má mladé v budce druhý pár je mladý na hnízděni a anduly výstavní jsou již po odchovech(odchovy v bednovych klecich
po páru. Jen mě zajimaly zkušenosti jinych. Voliera je nova ceka mě natahnou pletivo, takže to nechám zvlášť. Anduly a alexandři samostatně.Děkuji za přispěvky
Mara92
napsal(a):
Mě hnízdění sezona skončila jeden pár alexandru má mladé v budce druhý pár je mladý na hnízděni a anduly výstavní jsou již po odchovech(odchovy v bednovych klecich
po páru. Jen mě zajimaly zkušenosti jinych. Voliera je nova ceka mě natahnou pletivo, takže to nechám zvlášť. Anduly a alexandři samostatně.Děkuji za přispěvky
Dobrý nápad, přišel by jste o ptáky.
Když jsem volieru stavěl počítá k jsem, s tim, že anduly budou samostatně a alexandři take. Viděl jsem u lidi, že alexandry maji pohromadě i vice páru s mlaďaty dokonce mezi nimi byli i agoši. Ja bych tam měl 2 páry + jejich odchov 4 metry neni podle mě moc, ale to bylo maximu co jsem jim mohl dát.
Jednou jsem mezi hejno andul pustil mladý pár Alexandrů malých, výsledek? U andulčích budek sházená vrchní víka a v budkách seděli Alexandři, vrchem jim z budek z jedné strany koukala hlava a z druhé ocas. Jednomu tak trochu závistivému kolegovi jsem potom z hecu říkal, že se mi povedli odchovat Andoxandři
velpap
napsal(a):
Jednou jsem mezi hejno andul pustil mladý pár Alexandrů malých, výsledek? U andulčích budek sházená vrchní víka a v budkách seděli Alexandři, vrchem jim z budek z jedné strany koukala hlava a z druhé ocas. Jednomu tak trochu závistivému kolegovi jsem potom z hecu říkal, že se mi povedli odchovat Andoxandři
Nemáte fotku?