Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.5.2018 20:38
cvrdlikacek

XXX.XXX.92.99

Dobry den.rad bych se tu poradil se zkusenejsimi co se tyce odhlucneni mistnosti s papousky.ke konci leta se budu stehovat do radoveho domu a mam moznost si ve dvouch mistnostech oddelenych od zbytku prostor vytvorit nove zazemi pro chov.do nynejsi doby jsem tez choval pouze v byte a to sice andulky, neofemy, par alexandru malych a vselijakou drobotinu.v novem bydleni bych rad rozsiril chov o napriklad aratingy a amazonky, jen mam strach z reakci sousedu a tak bych se na to chtel co nejlepe pripravit.se sousedy se znam, vedi o mem konicku a predbezne s nimi mam dobry vztah i jejich naklonost, ale radeji bych to jeste vylepsil o nejake to odhlucneni.pro zle jazyky, nebude to chov v garazi ani ve sklepe, vyclenene mistnosti budou v druhem patre domu a ta australie mozna i na pude misto podkrovi.predem diky za rady a tipy.

17.5.2018 21:24
SGY

XXX.XXX.132.152

cvrdlikacek napsal(a):
Dobry den.rad bych se tu poradil se zkusenejsimi co se tyce odhlucneni mistnosti s papousky.ke konci leta se budu stehovat do radoveho domu a mam moznost si ve dvouch mistnostech oddelenych od zbytku prostor vytvorit nove zazemi pro chov.do nynejsi doby jsem tez choval pouze v byte a to sice andulky, neofemy, par alexandru malych a vselijakou drobotinu.v novem bydleni bych rad rozsiril chov o napriklad aratingy a amazonky, jen mam strach z reakci sousedu a tak bych se na to chtel co nejlepe pripravit.se sousedy se znam, vedi o mem konicku a predbezne s nimi mam dobry vztah i jejich naklonost, ale radeji bych to jeste vylepsil o nejake to odhlucneni.pro zle jazyky, nebude to chov v garazi ani ve sklepe, vyclenene mistnosti budou v druhem patre domu a ta australie mozna i na pude misto podkrovi.predem diky za rady a tipy.

Dobrý den.
Odhlučňoval jsem stěnu se sousedem (ne sice kvůli ptactvu - mezi místnostmi byla jen tenká stěna, předpokládám, že pouze příčka rozdělující původně jeden byt). Použil jsem akustickou pěnu - lisované desky ( www.akusticka-pena.cz ).
Mezi stěnou a deskami je potřeba nechat vzduchovou mezeru, aby se hluk od Vás nešířil po konstrukci. Takže jsem cca 10 cm od stěny namontoval dřevěný rošt, na něj 5 cm silné desky, další rošt na zakrytí sádrokartonem.
Naplno puštěná muzika není slyšet ani od nás ani od něj, takže spokojenost. Aratingové jsou sice dost slyšet, ale pomoct by to mělo.
G.S.

17.5.2018 21:40
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

cvrdlikacek napsal(a):

Pane, mám s tím dlouhodobý problém, amazonci nejsou to nejhorší, mám 2 páry.
A. VENEZUELŠTÍ, MODROČELÍ, KUBÁNŠTÍ, to je ráno síla skrz podlahu a přes plastová okna. Aratingy nechovám, ale jejich ostré skřeky znám. Hovořím o bytech v objektu.
Doporučím zatemnit, pustit světlo ráno podle dohody s okolím. Jestli někdo chce spát do 10 hodin, tak to byste papoušky umořil. Večer zhasnu ve 21 hod a ráno pustím denní světlo v 8 hod. v sobotu a neděli. Dvanáctihodinový den by měl odpovídat tropické době světla, , aby se stěžovatel, bohužel příbuzný spolumajitel domu vyspal. Soousedi si nestěžují.
Někomu bude vadit, že vůbec žijete.
Nenechte se odradit. Na hrubý pytel hrubou záplatu a bude po nesmyslných stížnostech.
+.

Přidejte reakci

Přidat smajlík