Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.5.2018 10:33
fanynka

XXX.XXX.87.241

Dobrý den, mám mládě 18.dni staré.Samice bývá hodně venku, mladá bylo dnes studené a volatko moc plně ne.Nevim, zda se o mladé postarají, kdybych se musela o něj starat, na dokrmovani vše mám, ale nevím jak jej zahřívat atd.Mam doma UW lampu,. Kdybych se musela o drobatko postarat, poraďte mi.Nyni je samice uvnitř, mám strach aby se starala.Děkuji.

18.5.2018 11:46
park

XXX.XXX.245.249

fanynka napsal(a):
Dobrý den, mám mládě 18.dni staré.Samice bývá hodně venku, mladá bylo dnes studené a volatko moc plně ne.Nevim, zda se o mladé postarají, kdybych se musela o něj starat, na dokrmovani vše mám, ale nevím jak jej zahřívat atd.Mam doma UW lampu,. Kdybych se musela o drobatko postarat, poraďte mi.Nyni je samice uvnitř, mám strach aby se starala.Děkuji.

Bohužel k dokrmování vše nemáte, chybí vám to zásadní inkubator - odchovna, nebo alespoň něco v čem budete schopna udržovat stabilní teplotu v rozmezí 23 až 36° vyhledejte si více informací o ručním dokrmování, pokud rodiče krmí tak to nechte na nich.

PT.

18.5.2018 12:11
fanynka

XXX.XXX.87.241

Ano vím, že nemám žádný inkubátor, musím si o tom vše zjistit, já jen kdybych ji musela odebrat, tak jak to rychle zajistit.Samice nyní sedí, tak snad vše dobře dopadne.Dekuji.

18.5.2018 21:13
eli22

XXX.XXX.58.33

fanynka napsal(a):
Ano vím, že nemám žádný inkubátor, musím si o tom vše zjistit, já jen kdybych ji musela odebrat, tak jak to rychle zajistit.Samice nyní sedí, tak snad vše dobře dopadne.Dekuji.

Poslala jsem Vám interní zprávu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík