Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.5.2018 14:16
filardi

XXX.XXX.90.38

Proč, si lidé najdou čas na vložení inzerátu, ze prodávají nějakého ptáka. Ale už se neobtezuji neplatný inzerát vymazat.
Potom při shánění se člověk musí probrat asi tak polovinou neplatnych inzerátu.
Lidi jsou otrávení, když jim zavolate a ptáte se na inzerát a oni na -“to už je dávno prodány”.
No jo, ale inzerát tam je dál.
Nechápu to, je to lenost, hloupost a nebo čekají až se to vymaže automaticky.
V inzerci je podle myho tak 50% neplatnych inzerátu.

21.5.2018 14:24
maximus.chov

XXX.XXX.145.33

filardi napsal(a):
Proč, si lidé najdou čas na vložení inzerátu, ze prodávají nějakého ptáka. Ale už se neobtezuji neplatný inzerát vymazat.
Potom při shánění se člověk musí probrat asi tak polovinou neplatnych inzerátu.
Lidi jsou otrávení, když jim zavolate a ptáte se na inzerát a oni na -“to už je dávno prodány”.
No jo, ale inzerát tam je dál.
Nechápu to, je to lenost, hloupost a nebo čekají až se to vymaže automaticky.
V inzerci je podle myho tak 50% neplatnych inzerátu.

není čas mazat

21.5.2018 14:49
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Máte pravdu, taky mě to s..e.

21.5.2018 16:44
besa

XXX.XXX.32.217

Podle mě by se to mohlo automaticky smazat po cca 14 dnech. Aspon by to bylo přehlednější, ja třeba koukam na prvních pár stránek a ty starší už ani neprohlizim.

21.5.2018 16:59
anuš

XXX.XXX.31.2

Spousta inrerujících ani neví, že inzerát mohou později upravit nebo smazat.

21.5.2018 19:58
RN

XXX.XXX.124.254

Na Bazosu se to za měsíc vymaže. DíK za to že jste na to upozornil. momentálně je teď z 444 inzerátů
možná 50 až 60 aktualních ostatní jsou neaktualní.. Teď jestli to jde nastavit u admina na např.30 dní
a potom automaticky mazat. iNZERCI určitě mazat, DISKUSI ne tam se dá i po letech najít něco zajímavého.

21.5.2018 21:29
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

besa napsal(a):
Podle mě by se to mohlo automaticky smazat po cca 14 dnech. Aspon by to bylo přehlednější, ja třeba koukam na prvních pár stránek a ty starší už ani neprohlizim.

21.5.2018 22:15
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

anuš napsal(a):
Spousta inrerujících ani neví, že inzerát mohou později upravit nebo smazat.

Máte pravdu, ikdyž při podání je nutno vyplnit heslo pro změny, tedy i vymazání. Ale mnozí hlavně když prodají a už je nikdo nezajímá a nemažou.
I já jsem si vlastních už neplatných inzerátů moc nevšímal, už jsem se polepšil a po prodeji mažu. Ale stanovovat 14 dní a pak to někomu vymazat by asi nebyla ta správná cesta. Znám hodně případů, kdy inzerent nemá internet, někdo mu to podá a pak to tam leží 3 měsíce. Ale zase si myslím, že dotaz i na neplatný inzerát nic nestojí, pokud tam není telefon.

22.5.2018 07:45
terentete

XXX.XXX.25.146

Moudivláček napsal(a):
Máte pravdu, ikdyž při podání je nutno vyplnit heslo pro změny, tedy i vymazání. Ale mnozí hlavně když prodají a už je nikdo nezajímá a nemažou.
I já jsem si vlastních už neplatných inzerátů moc nevšímal, už jsem se polepšil a po prodeji mažu. Ale stanovovat 14 dní a pak to někomu vymazat by asi nebyla ta správná cesta. Znám hodně případů, kdy inzerent nemá internet, někdo mu to podá a pak to tam leží 3 měsíce. Ale zase si myslím, že dotaz i na neplatný inzerát nic nestojí, pokud tam není telefon.

A niektorý tam majú inzeráty podané od 30.1.2018 a niesu ho schopný aspoň obnoviť, kto vie či za tú dobu je ešte platný a to je presne pravdepodobne váš prípad.

22.5.2018 08:06
filardi

XXX.XXX.90.38

Ale, nejhorší je, když prodávajícího kontaktujte na e-mailem a ani se neobtěžuje odpovědět. Nebo telefonicky a on je je nepříjemné, že ten pták “ je už dávno prodané, tak proč volám”.
No volám protože tam mate pořád inzerát a já nejsem jasnovidec. Proto volám, abych se zeptal.

22.5.2018 08:50
petajz

XXX.XXX.46.202

terentete napsal(a):
A niektorý tam majú inzeráty podané od 30.1.2018 a niesu ho schopný aspoň obnoviť, kto vie či za tú dobu je ešte platný a to je presne pravdepodobne váš prípad.

Tak to je divné, inzerát se po dvou měsících automaticky maže.

22.5.2018 10:05
terentete

XXX.XXX.25.146

petajz napsal(a):
Tak to je divné, inzerát se po dvou měsících automaticky maže.

Keď si kliknete na nick Moudivláček zobrazia sa vám všetky jeho podané inzeráty tam je inzerát aj zo dňa 30.1 2018 tak že už tam nemal byť ak to je tak ako tvrdíte vy.

22.5.2018 17:00
besa

XXX.XXX.26.143

Nejstarší inzerat je na str.2O8 z 22.ledna.

22.5.2018 17:27
petajz

XXX.XXX.145.8

terentete napsal(a):
Keď si kliknete na nick Moudivláček zobrazia sa vám všetky jeho podané inzeráty tam je inzerát aj zo dňa 30.1 2018 tak že už tam nemal byť ak to je tak ako tvrdíte vy.

To ale není stránka inzerce ale seznam příspěvků Moudivláčka do kterých se počítá i inzerce.

22.5.2018 17:36
petajz

XXX.XXX.145.8

besa napsal(a):
Nejstarší inzerat je na str.2O8 z 22.ledna.

Máte pravdu a je to divné.Několikrát když jsem nesmazal inzerát mi přišlo upozornění že inzerát byl po dvou měsících smazán.I tak nepředpokládám že by někdo reagoval na tak staré inzeráty.

22.5.2018 19:56
bartrand

XXX.XXX.166.250

petajz napsal(a):
Máte pravdu a je to divné.Několikrát když jsem nesmazal inzerát mi přišlo upozornění že inzerát byl po dvou měsících smazán.I tak nepředpokládám že by někdo reagoval na tak staré inzeráty.

Už je to nějakou dobu co tato doba byla prodloužena na 4 měsíce...

22.5.2018 20:49
cif

XXX.XXX.51.108

Podaný inzerát se automaticky smaže po uplynutí čtyř měsíců a příjde email o smazání.

Přidejte reakci

Přidat smajlík