Proč, si lidé najdou čas na vložení inzerátu, ze prodávají nějakého ptáka. Ale už se neobtezuji neplatný inzerát vymazat.
Potom při shánění se člověk musí probrat asi tak polovinou neplatnych inzerátu.
Lidi jsou otrávení, když jim zavolate a ptáte se na inzerát a oni na -“to už je dávno prodány”.
No jo, ale inzerát tam je dál.
Nechápu to, je to lenost, hloupost a nebo čekají až se to vymaže automaticky.
V inzerci je podle myho tak 50% neplatnych inzerátu.
filardi
napsal(a):
Proč, si lidé najdou čas na vložení inzerátu, ze prodávají nějakého ptáka. Ale už se neobtezuji neplatný inzerát vymazat.
Potom při shánění se člověk musí probrat asi tak polovinou neplatnych inzerátu.
Lidi jsou otrávení, když jim zavolate a ptáte se na inzerát a oni na -“to už je dávno prodány”.
No jo, ale inzerát tam je dál.
Nechápu to, je to lenost, hloupost a nebo čekají až se to vymaže automaticky.
V inzerci je podle myho tak 50% neplatnych inzerátu.
není čas mazat
Na Bazosu se to za měsíc vymaže. DíK za to že jste na to upozornil. momentálně je teď z 444 inzerátů
možná 50 až 60 aktualních ostatní jsou neaktualní.. Teď jestli to jde nastavit u admina na např.30 dní
a potom automaticky mazat. iNZERCI určitě mazat, DISKUSI ne tam se dá i po letech najít něco zajímavého.
anuš
napsal(a):
Spousta inrerujících ani neví, že inzerát mohou později upravit nebo smazat.
Máte pravdu, ikdyž při podání je nutno vyplnit heslo pro změny, tedy i vymazání. Ale mnozí hlavně když prodají a už je nikdo nezajímá a nemažou.
I já jsem si vlastních už neplatných inzerátů moc nevšímal, už jsem se polepšil a po prodeji mažu. Ale stanovovat 14 dní a pak to někomu vymazat by asi nebyla ta správná cesta. Znám hodně případů, kdy inzerent nemá internet, někdo mu to podá a pak to tam leží 3 měsíce. Ale zase si myslím, že dotaz i na neplatný inzerát nic nestojí, pokud tam není telefon.
Moudivláček
napsal(a):
Máte pravdu, ikdyž při podání je nutno vyplnit heslo pro změny, tedy i vymazání. Ale mnozí hlavně když prodají a už je nikdo nezajímá a nemažou.
I já jsem si vlastních už neplatných inzerátů moc nevšímal, už jsem se polepšil a po prodeji mažu. Ale stanovovat 14 dní a pak to někomu vymazat by asi nebyla ta správná cesta. Znám hodně případů, kdy inzerent nemá internet, někdo mu to podá a pak to tam leží 3 měsíce. Ale zase si myslím, že dotaz i na neplatný inzerát nic nestojí, pokud tam není telefon.
A niektorý tam majú inzeráty podané od 30.1.2018 a niesu ho schopný aspoň obnoviť, kto vie či za tú dobu je ešte platný a to je presne pravdepodobne váš prípad.