Austrálske papagáje a ovocie

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2018 13:54
Malo-Chovateľ

XXX.XXX.244.152

Mohli by austrálske papagáje ako papagáj spevavý, penanty, korely, neofémy, barabandi či červenokrídle naše domáce ovocie a zeleninu v dobe kŕmenia mladých ? Uvažoval som o jahodách alebo slivkách či čerešne, s ktorými nemám skúsenosť a radšej sa pýtam tu či je to vhodné. Zatiaľ mám skúsenosti len z jablkami, feferónmi, paprikami.

29.5.2018 14:06
stewe5

XXX.XXX.157.19

Malo-Chovateľ napsal(a):
Mohli by austrálske papagáje ako papagáj spevavý, penanty, korely, neofémy, barabandi či červenokrídle naše domáce ovocie a zeleninu v dobe kŕmenia mladých ? Uvažoval som o jahodách alebo slivkách či čerešne, s ktorými nemám skúsenosť a radšej sa pýtam tu či je to vhodné. Zatiaľ mám skúsenosti len z jablkami, feferónmi, paprikami.

Samozřejmě, můžete dávat uplně všechno!u mojich jsou hodně oblíbené borůvky a že jich letos bude mraky

29.5.2018 14:21
Malo-Chovateľ

XXX.XXX.244.152

stewe5 napsal(a):
Samozřejmě, můžete dávat uplně všechno!u mojich jsou hodně oblíbené borůvky a že jich letos bude mraky

ďakujem za odpoveď, skúsim im to teda dať

29.5.2018 14:29
vegh

XXX.XXX.193.8

Domácé ovocie aj zeleninu aj chnitu vichrizu ale velakrát kupenské hipemaketu vobec ne zobere, ciťí nan postreky.

1.6.2018 10:56
vita72

XXX.XXX.116.179

Zdravim
Mám kakari, zpěvák, neofému a anduly.
Jako ovoce jim dávám jablka, hrušky bez pecek, růžové víno s peckama, kiwi, granátové jablko, melouna, planý třešně.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.6.2018 12:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

Papoušci mouho skoro veskere druhy ovoce a zeleniny ale nektere je pro ptaky toxicke i kdyz neni postrikane.Ty co jste vypsal jim stopro dat muzete..treba ty slivky-svestky papousci naprosto nejvic miluji a vi to malokdo dokonce milujou i ty vetve a listy totalne to sezobou behem 10 minut kdyz zadate do googlu vhodne ovoce pro papousky vyjede vam tam toho spustu i naopak nevhodne ovoce...

Přidejte reakci

Přidat smajlík