Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.5.2018 06:48
kropáček

XXX.XXX.90.68

Dobrý den,
chtěl bych poradit od profiku.Mám pár kakiriku samička snese vajičko a odpoledne nebo navečer je naklovlé.Na podzim hnizdění v pořádku ale ulétl mi samec tak jsem viměnil samce.Může tro být tím nebo jim něco chybí sepiovku maji, zelené a ovoce taky.
Děkuji za radu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.6.2018 15:14

Muze to byt opravdu tim zkousel jste michanici vitaminy pro pripravu na hnizdeni, je velice dulezita samicka ztraci hodne vitaminy kdyz snese podobne jako u lidi potrebuje vice péče proto v obdobi hnizdeni zcela nevyhnutelna priprava michanice ci muzete zakoupit.Vetsinou proto hleda vitaminy prave ve svem plodu dulezite jsou ale i jine jako je ovoce zelenina orechy atd ruzne typy zrnin...Nekdy to ale delaji ostatni samice kdyz jich mate ve voliere vice zkratka ze zarlivosti...

1.6.2018 15:32
barabán

XXX.XXX.144.116

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Muze to byt opravdu tim zkousel jste michanici vitaminy pro pripravu na hnizdeni, je velice dulezita samicka ztraci hodne vitaminy kdyz snese podobne jako u lidi potrebuje vice péče proto v obdobi hnizdeni zcela nevyhnutelna priprava michanice ci muzete zakoupit.Vetsinou proto hleda vitaminy prave ve svem plodu dulezite jsou ale i jine jako je ovoce zelenina orechy atd ruzne typy zrnin...Nekdy to ale delaji ostatni samice kdyz jich mate ve voliere vice zkratka ze zarlivosti...

Dobrý den, tedy řeknu Vám to co tady dnes předvádíte to je mazec co rada to perla.Muže, když už jste na chovatelském webu, říci co jste kdy osobně odchovala a co chováte dnes ? Děkuji.

1.6.2018 20:15

Mam 86 andulek 12 arek 16 korel a 4 zaka stryc ma holuby a ma babicka ma 2 pávy co jste odchoval vy a proc mate na me komentare tento nazor?

Neregistrovaný uživatel

1.6.2018 20:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

Mam 86 andulek 12 arek 16 korel a 4 zaka stryc ma holuby a ma babicka ma 2 pávy co jste odchoval vy a proc mate na me komentare tento nazor?

Jako spestreni je to dobre, nejeden chovatel se zase pobavi, piste dale...!

1.6.2018 20:25
petajz

XXX.XXX.145.8

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jako spestreni je to dobre, nejeden chovatel se zase pobavi, piste dale...!

Jo jo.A ještě by měla napsat jaký má těch 12 arek a do které třídy chodí.A pozor, lhát se nemá.

1.6.2018 20:31
barabán

XXX.XXX.144.116

Protože dáváte, takové rady, že by se za ně musel stydět i můj 9.letý vnuk a to chová pouze třetím rokem.Ale děkuji za odpověd. Za těch více jak 40.let jsem něco málo odchoval, taková ta klasika od chuviček, přes rosely, králováky, senega, patagonci, žaky,... až po můj strop a to jsou ararauny.

1.6.2018 22:31
forpus

XXX.XXX.92.0

Vazena slecno, do vasi nedavne registrace tu byly ke cteni ruzne perly, ale to, co predvadite, nema obdoby. Moc prosim za vsechny chovatele a hlavne nebohe operence, uz neradte! Dekuji predem Martin Smrcek.

2.6.2018 16:13
kropáček

XXX.XXX.90.68

forpus napsal(a):
Vazena slecno, do vasi nedavne registrace tu byly ke cteni ruzne perly, ale to, co predvadite, nema obdoby. Moc prosim za vsechny chovatele a hlavne nebohe operence, uz neradte! Dekuji predem Martin Smrcek.

Může teda někdo poradit než se tady dohadovat o jiných věcech.téma bylo jiné.Prosím poradte.Dík.

2.6.2018 18:32
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Nechci se do toho mladé paní plést, ale jen tak mezi námi.
Tipoval bych to opravdu na nedostatek vápníku, kakariki moc sepiovou kost nemusí.
Jestli je skořápka slabá, nemusí to být na klované ale prošlápnuté.
Jestli se ale samice naučila vejce proklovávat bude pro chov nevhodná.
Řešení je nadrobno rozsekaná vejce i se skořápkou a já na ně ještě sypu roboran pro exoty.
Je to vyvážená směs vitamínů a minerálů, ne jenom vápník.
Tahle snůška již bude asi pryč, mohlo by se to zlepšit při příští.
Rozmanitost stravy doplněnou o travní drny, může se to zlepšit.
Nečekejte zázraky okamžitě. Výměnou samce nemyslím, že by to bylo.
To by musel samec vejce rozbíjet sám, chce to vypozorovat.

2.6.2018 19:38
kropáček

XXX.XXX.90.68

pterodactyll napsal(a):
Nechci se do toho mladé paní plést, ale jen tak mezi námi.
Tipoval bych to opravdu na nedostatek vápníku, kakariki moc sepiovou kost nemusí.
Jestli je skořápka slabá, nemusí to být na klované ale prošlápnuté.
Jestli se ale samice naučila vejce proklovávat bude pro chov nevhodná.
Řešení je nadrobno rozsekaná vejce i se skořápkou a já na ně ještě sypu roboran pro exoty.
Je to vyvážená směs vitamínů a minerálů, ne jenom vápník.
Tahle snůška již bude asi pryč, mohlo by se to zlepšit při příští.
Rozmanitost stravy doplněnou o travní drny, může se to zlepšit.
Nečekejte zázraky okamžitě. Výměnou samce nemyslím, že by to bylo.
To by musel samec vejce rozbíjet sám, chce to vypozorovat.

Děkuji za radu.

15.8.2018 00:26
Mara92

XXX.XXX.240.250

Vápník, sepiova kost vejce, ale aby tělo mohlo vštřebat vápník je zapotřebi vitamin D3 =slunce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík