Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.6.2018 22:06
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

Dobrý den,
prosím vás jaký máte rozměr budky pro rosely. A jaký máte názor na to, že se budka zaizoluje polystyrénem proti teplu. Viděl sem to udělané tak že byla budka a ve vnitř byla udělaná falešná stěna a mezi tím byl cca 5 cm polystyren. Děkuji Martin.

6.6.2018 13:19
barp58

XXX.XXX.90.150

Martin-rosely napsal(a):
Dobrý den,
prosím vás jaký máte rozměr budky pro rosely. A jaký máte názor na to, že se budka zaizoluje polystyrénem proti teplu. Viděl sem to udělané tak že byla budka a ve vnitř byla udělaná falešná stěna a mezi tím byl cca 5 cm polystyren. Děkuji Martin.

S tou izolací nevím, to jsem ještě a jistě i druzí neslyšel. Při teplu stačí budku nebo volieru kropit. Naopak v chladu by se vevnitř rosila a to by pro mladé nebylo dobré. pro rosely stačí rozměr 25,25 cm v 40cm.

6.6.2018 18:10
Martin-rosely

XXX.XXX.0.250

No mě se to s tím polystyrénem v té budce taky moc nezdá a proto se ptám zkušenějších. Já mám rozměr budky 25x25x60.

6.6.2018 22:28
arčí88

XXX.XXX.158.34

Zdravím ono by se to nechalo udělat tak že by se udělali falešný boky. Udělat jednu budku a na budku našroubovat lišty třeba 2cm x 2cm, na ty lišty našroubovat prkna takže by mezi stěnami by byla mezera 2cm. Takhle bych to vyřešil já ale nehodlám to dělat. Ale pokud bych to řešil tak to udělám takto.

6.6.2018 22:33
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

arčí88 napsal(a):
Zdravím ono by se to nechalo udělat tak že by se udělali falešný boky. Udělat jednu budku a na budku našroubovat lišty třeba 2cm x 2cm, na ty lišty našroubovat prkna takže by mezi stěnami by byla mezera 2cm. Takhle bych to vyřešil já ale nehodlám to dělat. Ale pokud bych to řešil tak to udělám takto.

Dobrý den a tu mezeru by jste vyplnil polystyrénem nebo by jste to nechal prázdné. Takhle sem to s tím polystyrénem viděl, jak to popisujete vy.

7.6.2018 12:59
arčí88

XXX.XXX.158.34

Martin-rosely napsal(a):
Dobrý den a tu mezeru by jste vyplnil polystyrénem nebo by jste to nechal prázdné. Takhle sem to s tím polystyrénem viděl, jak to popisujete vy.

Zdravím polystyren bych tam nedával, akorát bych tu mezeru udělal tak aby vzduch mohl proudit mezi stěnami té budky, jak bude vzduch cirkulovat tak bude vnitřní stěnu ochlazovat.

7.6.2018 13:50
hobychov

XXX.XXX.213.33

Zdárek Co to tady vymýšlíte za pí. to snad není ani možné co koho napadne.

7.6.2018 22:37
arčí88

XXX.XXX.158.34

hobychov napsal(a):
Zdárek Co to tady vymýšlíte za pí. to snad není ani možné co koho napadne.

já jsem akorát napsal co bych udělal já, když radši místo polystyrenu bych to udělal takto. A jak se to říká v jednoduchosti je síla. Ale jelikož dělám budky buď prkenný boudy nebo kmenové.

Přidejte reakci

Přidat smajlík