Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.6.2018 19:29
Lukypavlik

XXX.XXX.184.214

Zdravím mam Mniska šedého a začal sem mi skubat iz.foto prosím o radu jak ho uzdravit.

10.6.2018 20:19
eli22

XXX.XXX.58.33

Lukypavlik napsal(a):
Zdravím mam Mniska šedého a začal sem mi skubat iz.foto prosím o radu jak ho uzdravit.

Důvod?Myslím škubání. CO se stalo.

10.6.2018 20:50
Lukypavlik

XXX.XXX.221.239

eli22 napsal(a):
Důvod?Myslím škubání. CO se stalo.

Nevím z ničeho nic se začal skubat ma záda bříško a i hlavu nevím vůbec jak mu pomoci od skubani.

10.6.2018 20:53
eli22

XXX.XXX.58.33

Lukypavlik napsal(a):
Nevím z ničeho nic se začal skubat ma záda bříško a i hlavu nevím vůbec jak mu pomoci od skubani.

Musí to mít důvod, přemýšlejte, co se u vás změnilo, kdo (co) přibyl, ubyl,... Předpokládám, že je mníšek ručně dokrmený, protože u nich se to stává často. A předpokládám, že má tak cca rok až dva.

10.6.2018 20:55
smidla

XXX.XXX.177.217

Dobry vecer,

omlouvam se, z te fotky to neni dobre videt, ale ma oskubanou i zadni cast hlavy? Nebo se mi to jen zda? To by si nemohl udelat sam. Odhaduji ze bude nejlepsi kdyz se poradne zamyslite a popisete jak se veci maji. Kolik je ptaku v kleci, co dostavaji za krmeni a tak dale a tak dale.
A co ten kralicek na zemi? To asi taky neni uplne koser nemyslite?

S pozdravem smidla.eu.

10.6.2018 21:00
eli22

XXX.XXX.58.33

Koukala jsem na našeho škubana, na zádech je oškubaný taky, ale je fakt, že až tak vysoko za tou hlavou to nemá. Není to moc možný, že by se tam oškubal sám.

11.6.2018 07:14
Lukypavlik

XXX.XXX.182.131

smidla napsal(a):
Dobry vecer,

omlouvam se, z te fotky to neni dobre videt, ale ma oskubanou i zadni cast hlavy? Nebo se mi to jen zda? To by si nemohl udelat sam. Odhaduji ze bude nejlepsi kdyz se poradne zamyslite a popisete jak se veci maji. Kolik je ptaku v kleci, co dostavaji za krmeni a tak dale a tak dale.
A co ten kralicek na zemi? To asi taky neni uplne koser nemyslite?

S pozdravem smidla.eu.

S plysakem jsi hrál než spadl a ano máte pravdu není to oskubane ale sám nozickou si to vytrhal a dostává zrní od vitakraft a ovoce a zeleninu ale tu moc nechce.

11.6.2018 09:45
krabatka

XXX.XXX.164.43

Mně se začala škubat samice senegalce, samec jí škubal na hlavě, ona mu to pírko vždycky vzala a zachutnalo jí to, nebylo to ze stresu. Dříve se papouškům dávala kůže ze špeku, vyvařená od soli, zkusila jsem a pomohlo to tak na 80 %. Byla jsem s papoušky u Dr. Nečasové, která mi to schválila (dávat prý maximálně 2x týdně) a zároveň jsme zkusila koupit sušené krmení pro hmyzožravé papoušky (od Versele Laga), kde jsou kukly, larvy a brouci. V přírodě papoušci hmyz občas taky žerou. Dávám trošku 2-3 týdně a zabralo to. Hned po prvním nasypání do misky samice běžela k misce, a za chvíli si držela larvu a celou jí spořádala. Samci trvalo déle, než se odhodlal.

Přidejte reakci

Přidat smajlík