Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2018 10:07
Suzan0

XXX.XXX.29.149

Dobrý den, nenašiel by sa tu niekto kto chová pravé dúhové andulky a má párik na predaj ? Prikláňam sa skôr k východným cecham lebo bývam pri českých hraniciach tak dúfam že sa niekto solídny nájde a pošle aj foto anduliek ďakujem :).

12.6.2018 08:31
vabl

XXX.XXX.105.219

Dobrý den paní,
zaujal mne Váš dotaz který zůstal bez odezvy. Jelikož se zabývám genetikou, měl bych na Vás dotaz: co si pod pojmem "pravé duhové" andulky představujete. Osobně tento obchodní název "duhová" považuji za vcelku nic neříkající - neboť každý si to vykládá po svém. Byl bych velice rád za kompletní výčet primárních mutací takové andulky. Potom Vám možná dokážu poradit - pomoci...
S pozdravem
Blažek Václav.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.6.2018 08:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

vabl napsal(a):
Dobrý den paní,
zaujal mne Váš dotaz který zůstal bez odezvy. Jelikož se zabývám genetikou, měl bych na Vás dotaz: co si pod pojmem "pravé duhové" andulky představujete. Osobně tento obchodní název "duhová" považuji za vcelku nic neříkající - neboť každý si to vykládá po svém. Byl bych velice rád za kompletní výčet primárních mutací takové andulky. Potom Vám možná dokážu poradit - pomoci...
S pozdravem
Blažek Václav.

Duhová andulka je žlutohlavá, světlekřídlá, neperlová.

12.6.2018 09:15
Suzan0

XXX.XXX.177.66

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Pani má pravdu... Myslím si že som není jediná ktorá sa stretla s tím že duhove predávali za perlove.. Ktorý si myslia ze majú duhove andulky a pri tom nemajú... Takže si myslím že moje slovo netreba rozoberať dopodrobna...

12.6.2018 09:58
zosrnia

XXX.XXX.20.102

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Plne s vami súhlasím.

12.6.2018 23:09
saluki

XXX.XXX.6.82

Dovolím si jen podotktnout, že výraz "neperlová" je nesmyslný!
Stejně jako "do duhových vhodné"

Přidejte reakci

Přidat smajlík