Prodejce janma2010@seznam.cz - zkušenosti?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

12.6.2018 01:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Dobrý den nemá někdo zkušenosti s prodejcem imailové adresy janma2010@seznam.cz lokalita Kutná hora. Před časem jsem se ozvala na inzer voliéry že bych měla zájem. Inzerijící se ani v odpovědi nepodepsal což jsem neřešila. Poslal požadované fotky i by vyšel vstříc s pomocí dopravy. Projevila jsem zájem že si mohu volíeru vzít až po 10.6 čili za měsíc nabídla jsem zálohu ale už mi nebylo odpovězeno. Z toho jsem usoudila že prodejce nemá zájem a tak jsem koupila jinde. Včera mi přišel dotaz zda mám stále zájem slušně jsem odpověděla že ne jelikož jsem usoudila z nereakce že nemá o obchod zájem a ted jsem v podstatě urážená i vydíraná. Mohu vše i doložit. Proto mě zajímá jestli jsem jediná kdo má stejnou zkušenost.

Jenže já nic neudělala jen jsem koupila jinde když mi prodejce neodpověděl.

Zde kopie posledního meilu

Re:
..., osobo, je dokázáno, že slepici lze velmi těžko učit, ta jedná instiktivně, u tebe, děvenko, u tebe je to daleko horší, pravidla slušného chování jsou ti cizí!( ! ) Tak opravdu nevím, ani ta přirozená inteligence, která je vrozená nezapůsobila a nenechala žádné stopy v hemisféře mozku a mozkové kůře! A ještě něco na závěr této pod úroveň konverzace, jestli si myslíš, že je to anonymní, tak pozor, nevíš s kým máš tu čest!

12.6.2018 07:33
Rotvik

XXX.XXX.176.249

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den nemá někdo zkušenosti s prodejcem imailové adresy janma2010@seznam.cz lokalita Kutná hora. Před časem jsem se ozvala na inzer voliéry že bych měla zájem. Inzerijící se ani v odpovědi nepodepsal což jsem neřešila. Poslal požadované fotky i by vyšel vstříc s pomocí dopravy. Projevila jsem zájem že si mohu volíeru vzít až po 10.6 čili za měsíc nabídla jsem zálohu ale už mi nebylo odpovězeno. Z toho jsem usoudila že prodejce nemá zájem a tak jsem koupila jinde. Včera mi přišel dotaz zda mám stále zájem slušně jsem odpověděla že ne jelikož jsem usoudila z nereakce že nemá o obchod zájem a ted jsem v podstatě urážená i vydíraná. Mohu vše i doložit. Proto mě zajímá jestli jsem jediná kdo má stejnou zkušenost.

Jenže já nic neudělala jen jsem koupila jinde když mi prodejce neodpověděl.

Zde kopie posledního meilu

Re:
..., osobo, je dokázáno, že slepici lze velmi těžko učit, ta jedná instiktivně, u tebe, děvenko, u tebe je to daleko horší, pravidla slušného chování jsou ti cizí!( ! ) Tak opravdu nevím, ani ta přirozená inteligence, která je vrozená nezapůsobila a nenechala žádné stopy v hemisféře mozku a mozkové kůře! A ještě něco na závěr této pod úroveň konverzace, jestli si myslíš, že je to anonymní, tak pozor, nevíš s kým máš tu čest!

Neřešte,
takových bubáků je...
když prodávám tak se o to zajímám.

Neregistrovaný uživatel

12.6.2018 18:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Rotvik napsal(a):
Neřešte,
takových bubáků je...
když prodávám tak se o to zajímám.

No ale proč mám já poslouchat jaká jsem prolhaná mrcha. Já odpověděla prodejce nikoliv. Připadá mi to jako podvodné jednání.

13.6.2018 15:35
jirkaz

XXX.XXX.129.157

Problém je hlavně v tom, že v dnešní době spolu lidi neumějí mluvit. Místo toho, aby si aspoň zatelefonovali, si píšou sms, maily a využívají hlavně neosobní komunikaci, popřípadě ještě ve zkratkách. Z toho potom vznikají taková nedorozumění, jako pravděpodobně i ve vašem případě.

Neregistrovaný uživatel

14.6.2018 13:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

jirkaz napsal(a):
Problém je hlavně v tom, že v dnešní době spolu lidi neumějí mluvit. Místo toho, aby si aspoň zatelefonovali, si píšou sms, maily a využívají hlavně neosobní komunikaci, popřípadě ještě ve zkratkách. Z toho potom vznikají taková nedorozumění, jako pravděpodobně i ve vašem případě.

Já nevím co nebylo právě pochopení. Ano o voliéru jsem měla zájem napsala jsem jasně že ted jí nemohu hned odebrat ale pro klid obou stran nabízím zálohu a to polovinu kupní ceny. S tím že si volieru odeberu 10.6. Odpovědi už jsem se nedočkala. Tak jsem to nechala být a poohlédla jsem se jinde jelikož jsem měla za to že o obchod prodávajicí nemá zájem. A teď mi vyhrožuje i policii?

Tak co to sakra je. přitom stačilo aby mi odpověděl jen třeba OK. Ale to se nestalo. Když mě chce žalovat že jsem nekoupila ať si prodejce poslouží policisté se aspon pobaví

14.6.2018 16:14
Noxi

XXX.XXX.212.1

Smazat, zablokovat, neřešit. Proč si dělat vrásky s nějakým primitivem?

Neregistrovaný uživatel

14.6.2018 18:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Noxi napsal(a):
Smazat, zablokovat, neřešit. Proč si dělat vrásky s nějakým primitivem?

jen mě zajímalo zda nemá někdo s tímto prodejcem podobnou zkušenost.

14.6.2018 18:54
frodik

XXX.XXX.233.6

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
jen mě zajímalo zda nemá někdo s tímto prodejcem podobnou zkušenost.

Dobrý den,
zkušenosti s podobnými inteligenty máme, ale tím že to budete řešit každého takového chytráka, tak jim budete pouze nahrávat a docílí toho co měli za cíl vytočit vás nebo v horším případě vystrašit. Měla byste ho naopak ocenit a pochválit, protože než toto dílo vytvořil, aby dávalo smysl strávil zřejmě hodně času studováním a přemýšlením a dal si zřejmě dosti záležet, protože to zjevně žádný inteligentní člověk nebude. Navíc když se dívám na tu voliéru, tak toho asi litovat nebudete, že ji nevlastníte.

Neregistrovaný uživatel

14.6.2018 18:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

frodik napsal(a):
Dobrý den,
zkušenosti s podobnými inteligenty máme, ale tím že to budete řešit každého takového chytráka, tak jim budete pouze nahrávat a docílí toho co měli za cíl vytočit vás nebo v horším případě vystrašit. Měla byste ho naopak ocenit a pochválit, protože než toto dílo vytvořil, aby dávalo smysl strávil zřejmě hodně času studováním a přemýšlením a dal si zřejmě dosti záležet, protože to zjevně žádný inteligentní člověk nebude. Navíc když se dívám na tu voliéru, tak toho asi litovat nebudete, že ji nevlastníte.

Aspoň každý bude informovaný a ani to od něj nekoupí. Zablokovala jsem imailovku i se slovy at si poslouží aspon se policie pobaví smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík